Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ditte a její starší sestra Sigrid letí spolu se svojí matkou Lise na Maltu, aby tam oslavily matčinu šedesátku. Od Lise právě odešel její muž, otec děvčat, a obě sestry se nedokážou shodnout, jak ji rozveselit. Dovolená se postupně mění v absurdní drama, kde sestry bojují o matčinu pozornost a náklonnost. Do toho se ještě objeví místní číšník, kterého Ditte najala, aby s matkou flirtoval. (Severský filmový podzim)

(více)

Recenze (5)

sinoc biche 

všechny recenze uživatele

Skvělý dovolenkový film o situacích ve vztazích, kterým asi rozumí každá žena/dívka. Nevím, jestli to bylo skutečně tím, že patřím k tomu něžnějšímu pohlaví, ale v mnoha chvílích jsem si smíchy skoro cvrnkla do gatěk :-) ()

Takaru 

všechny recenze uživatele

Přijemná podivaná, namichaná z legrace, lehce odvázané zábavy a trocha toho životního smutku. Aneb obraz toho, co se stane, když z čista jasna končí vyjeté koleje, po kterých člověk dlouhou dobu směřoval až na konečnou. Vykolejení, které prožívá naše šedesátiletá hrdinka Lise, by mohlo být zcela fatální pro její další život, naštěstí má kolem sebe ale své dvě dcery, které jsou pevně rozhodnuté navést svou matku znovu na nějakou tu novou životní kolej. A že to nebudou mít úplně lehké, občas to i zabolí, ale hlavně si při tom užijí spoustu zábavy a divák s nimi, "tak to si pište!" Opravdu jsem se bavil počínáním všech tří hrdinek, jejich znovuobjevovánim cest jedné k druhé a k sobě samým. Místy mi sice trochu vadily některé "jednodušší" vtípky jako barmanka-dealerka, ale to jsou naštěstí jen drobnosti. Vcelku se totiž jedná o film plný zralého humoru, kde nám jeho hrdinky jasně ukazují, že jsou okamžiky v životě, kdy je nejrozumějsí žít naplno, i když se vlastně vůbec nechce, nebrat se zas tak vážně a především nebát se nových začátků, přesto že už nám dávno není dvacet. 70% PS: když jste normální ženská se zadkem jak valach, nezapomeňte si sebou brát dostatek krému na opalování. Já, se pak coby muž, naproti tomu začínám duševně připravovat na vidinu ochabujicí erekce ve vyšším věku. ()

Reklama

Lanark 

všechny recenze uživatele

All inclusive s Danicou někde u moře bych si nechal líbit. To je tak asi vše, co mi z filmu utkvělo v hlavě. Jo a ještě vaginagel. Film, ve kterém jsou všichni v depresi ze sebe i z druhých, ale nakonec se mají vlastně všichni rádi. Gradace nulová, což odpovídá tomu, že vrchol dramatu nastává se zlomeným kotníkem a nocí na drogách. Proč já jsem dal ty tři hvězdy? Jo jasně Danica... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dáni boli vždy dobrí rybári, čo sa prejavilo v tom, že sa z mnohých ich žien stali veľryby. Zažil som na vlastnej koži. Našťastie majú vďaka balkánskej mafii dobrý dovoz z Juhoslávie, a tak sa dá pozerať vo filmoch na tenistky typu Danica Curcic. Inak by to bola veru bieda. Ako aj tento film, ktorý nič humorného neprináša, pritom má byť komédiou. Slabé postavy, jeden pekný rezort bez pekných ľudí, dej slabučký. ()

johny89 

všechny recenze uživatele

Dánské filmy nezklamou. Severská oddychovka plná nečekaně vtipných zvratů (a v případě Carsten Bjørnlund i zvratků). Něco mezi Pařbou ve Vegas a Účastníky zájezdu, ale pravděpodobně v lepším podání. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama