Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků II

  • Česko Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stefan (Christopher Lee) patří k předním znalcům okultismu. Záhadná smrt populární novinářky Karen White v přímém televizním přenosu jej zavede na stopu vládkyně vlkodlaků Stirby (Sybil Danning). Když Stefan zjistí, že její smečka už je imunní vůči stříbru, vypraví se společně s Kareniným bratrem Benem a její kolegyní Jenny Templeton (Annie McEnroe) do vlkodlačího sídla na hradě Jezeri. Jsou odhodlaní utkat se s krvelačnou Stirbou, protože dobře vědí, že osud Karen může potkat kohokoli z nás... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pojďte kvílet u pokračování filmu který, pro své vlastní blaho, pokračování nikdy mít neměl. Tvůrci filmu vám představí vlkodlaky tak, jak jste je ještě nikdy nepoznali. V lidské podobě štěkají a dělají he-já-he-já-he-já-há-há přesně jako indiáni a ve vlkodlačí podobě chrochtají, aby dali jasně najevo jaká jsou to vlastně prasata. A to oni jsou, jelikož vlkodlaci v tomto filmu 90% času souloží a 10% času dostávají na budku od úplně každého, kdo si na ně troufne, protože neumí vůbec nic. Poznejte vlkodlačí vládkyni v kostýmu jako popová hvězda sedmdesátých let, která má tak úžasné čtyřky, že vám je režisér ve stejném záběru ukáže asi 24x, až budete mít pocit, že se vám sekl film. Zjistěte, že má lepší prsa, než její milenka černoška a i než ostatní vlkodlačice, jelikož dudy tam ukáží všechny. Poznejte přeměnu tak dokonalou, že se ve filmu bude její záběr opakovat vždy, když se někdo přemění a opět se budete bát, že se sekl film a Vám vystřelí oči z důlků jako Krytinářovi, který tak dopadne, jelikož ztratí špunty do uší. Kochejte se pohledy na cca 100 vlkodlaků, kteří vypadají všichni úplně stejně a v záběru jsou vidět max dva, protože více kostýmů filmaři neměli. Poznejte muže, který nosí celej film jedno oblečení, i když ve filmu uběhne pár měsíců. A nakonec si položte otázku - Proč herec jako Christopher Lee hraje v takovém skvostu? Asi ho ohrožovali pistolí nebo na něj vyhrabali nějaké strašlivé tajemství. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí déčko, které toho ovšem nabízí tolik, že člověk nemá čas se nudit. Krom spousty vlkodlaků jsou to Christopher Lee a jeho parťák Jirka Krytinář (a jeho „nějaké nové techniky zabíjení“), neohrožený policista a zvídavá novinářka z USA, muž se železnou maskou, kolíky i kulky ze stříbra i z titanu, Honza Kraus s parádníma fúsema, lidská i vlkodlačí erotika, loutkové divadlo, neovladatelný Vlad, tajemné rituály, němečtí turisté, pražský orloj, sexy záporačka (kterou místy alternuje Bába Tutovka), vlkodlačí punková kapela, lidová veselice, rozliční vizuální efektové a jen tak mimochodem se tu mihne i svatý grál.  Osobně jsem teda očekával, že to bude ještě o něco dementnější, ale člověk holt nemůže mít všechno:-) PS. Pokud byste nechtěli ztrácet čas sledováním celého filmu, stačí zkouknout závěrečné titulky, kde je vše podstatné k tomu, aby si člověk udělal obrázek vo co go... ()

Reklama

Bobik9 odpad!

všechny recenze uživatele

Béčko? Céčko?! Ne! Ještě mnohem níž! Lituju ten dlouhý, předlouhý čas, tkerý jsem tomuto filmu věnoval! Z těch 91 minut nestála za to ani jediná snad. To, že Transylvánií se myslí pohled na Orloj jsem překousl. Ale bohužel ten "film" neměl nic. Nechápu proč se do ěnj namočil Christopher Lee a mrzí mě, že se v něm objevilo toli čských herců, kteří byli mimochodem tím nejlepším v celém filmu. Děj nudný, chvilkama to připomínalo zvrácené vlkodlačí porno. Z kamery bych blil! Že byly kostýmy špatné nehraje roli vzhledem ke stáří filmu, ale netuším, jak může tato záležitost mít 41%. Nevím do jakého žánru to zařadit, ale horor to nebyl....i když když and tím tak přemýšlím, tak dokoukat tento film až do konce byl pro mě největší horor v životě. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nemáte konvenčnější zbraně ??" ;) Jirka Krytinář nejdřív ztratil ucpávky do uší, následně přišel o život a já u tohohle sequelu málem přišel o rozum.. Druhé Kvílení, které rovněž zkouší vykrádat famózní původní Rituál, vlastně platí za takový vlkodlačí Hostel po Česku.. Zajímavá paralela, příšerný film !! Alespoň však bizarní raritka pro fanoušky žánru.. ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k faktu, že se převážná část tohoto otřesného béčka natáčela u nás, snímek určitě stojí za vidění. Moje nejoblíbenější scéna je ta, kde Christopher Lee vysvětluje, že centrum všeho zla se nachází v Černé zemi. Na otázku, kde se ono místo nachází, odpoví, že v Transylvánii. Vzápětí střihač nepřipravenému divákovi předhodí záběry na Staroměstský orloj... Navíc se další děj odehrává ve městě s názvem "Vlkava" a pár štěků si tu střihli třeba Valerie Kaplanová, Jan Kraus ("Teď poznáš rozkoš milování se s vlkodlakem!") nebo Jiří Krytinář, jehož potká nepěkná smrt. Většinu filmu jsem strávil ležíce na podlaze v křečích... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Christopher Lee uviedol ako dôvod, prečo si zahral v tomto filme, fakt, že si pred tým ešte nikdy neúčinkoval v snímke o vlkolakoch. (beso74)
  • Část filmu se natáčela také v zámku Jezeří u Horního Jiřetína na Mostecku. Filmaři zde pro potřeby natáčení pomalovali zdi jedné z místností, která tak zůstala dodnes. (Rachmanino)
  • Jenny (Annie McEnroe) je ke konci filmu spoutána v kostnici, která se nachází v chrámu sv. Petra a Pavla v Mělníku. (Všežrout)

Reklama

Reklama