Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad plný hudby natočený u příležitosti 75. narozenin Václava Neckáře. V nečekaných rolích mu přišly popřát dvě desítky osobností, které se zároveň po svém zhostily jeho písní. Překvapením tak pro diváky jistě bude Jiří Korn, který v roli šíleného vědce zazpívá hit Lékořice nebo Lucie Bílá, jež si vybrala píseň Chci tě líbat. Ústřední postavu ztvárnil Jan Cina jako hotelový pikolík Miloš, je zajímavé ho vnímat i jako jakési alter ego samotného Václava Neckáře. V pořadu zazní celkem patnáct známých písní ve zcela nových aranžích. (Česká televize)

(více)

Recenze (31)

ForGump 

všechny recenze uživatele

Stále platí, že tohle jsou úplně zbytečné pořady, daleko užitečnější by bylo udělat kompilaci klipů samotného umělce z archivu a bylo by vyřízeno. 50% P.S. ČT je ale i v roce 2018 docela slušná, letošní ČT2 mě velmi bavila, ČT1 umí jenom Všechnopárty a jinak se veze na vlně marnosti, Nova ani Prima už na jakoukoliv zábavu rezignovala a exhibice Jaromíra Soukupa a Ringa na Barrandově netřeba komentovat a.. Už se rok co rok opakuju. Tak už stačí. PF2019 ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Dobře, nebyl jsem při sledování tohoto pořadu úplně střízlivý, ale převážně jsem se dobře bavil. Fungovaly i spojováky s Cinou a Kohoutovou, pár hudebních čísel sice bylo slabších (Mademoiselle Giselle), ale zase byly aspoň využité jako zajímavá taneční podívaná. Současnou hudební scénu sice nesleduji, takže mnohé mladé interprety vůbec neznám, ale i tak se jim převážně povedlo vzdát poctu Neckářovi a ani se při tom neztrapnit. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé si pročítat v recenzích kdo se komu líbil a kdo komu ne. Vyjde to tak šul-nul. Mě se líbily všechny písničky, kde si interpret dodal něco svého (nového), protože snažit se to udělat jako originál je nesmysl. Proto vyhrál 4TET a Ondra Ruml. vycpávka mezi písničkami je hrozná a hodnocení jsem nesnížil jen díky Berenice, kterou mám rád. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nepodařilo se. 1) Pocta Václavu Neckářovi je pěkný nápad. Musel by ovšem někdo napsat nikoli trapné a hloupé spojovací texty. A především by bylo třeba vhodně obsadit interprety coverů a rozumně uvážit nové aranže. 2) Vlastně se mi líbil jenom 38letý Václav Noid Bárta. Byl skvěle civilní a navíc mu to slušelo. Kdo vchází do tvých snů, má lásko i Hříbě podal po svém, ale příjemně. 3) 37letý Ondřej Ruml byl... ehm... zvláštní. Jazzovat Mademoiselle Giselle je fakt opruz. 4) Vše ostatní nestálo za nic. To si Neckář nezaslouží. ()

Vesecký odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle si Vašek Neckář nezasloužil. Pořad zapadá do těch podprůměrných "děl", které jsou pro dnešní dobu charakteristické. Snahy o nová aranžmá důvěrně známých písniček našeho dětství a mládí, režijně nezvládnuté hlavní postavy pikolíka a recepční, zpěváci - no, nejlepší byl Jarek Nohavica. Ale dobře, že tam byla postava kuchaře, bylo to vyváženější - nejsem rasista, ale skutečně bylo nutné (nebo to je skutečně nařízené z Bruselu?) ho tam uplatnit? ()

Galerie (122)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se na zámku Slapy. (Sagisia)

Reklama

Reklama