Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klidné dny prolomí případ vraha taxikářů, který obsadí továrnu a ohrožuje dělníky. Arazím se bez Ludmily, která odjela s bratrem do Ameriky, přece jenom nudí, a tak je ochoten věnovat se dokonce i takové maličkosti jakou je krádež koně. Zato praporčík Ambrož má o zábavu mimo službu postaráno. Tajně a horlivě zkouší v ochotnickém spolku nové představení. Je dokonce ochoten kvůli své účasti na zkouškách organizovat různé krkolomné manipulace s rozpisem služeb na stanici a tak jej ostatní četníci začnou podezřívat z nějaké tajné milostné avantýry. Tyto idylické starosti se však bleskurychle vytratí, když se v okolí Brna objeví celostátně hledaný vrah dvou taxikářů a zabarikáduje se i s rukojmím ve staré továrně. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Poměr s vdanou paničkou by byl snad lepší." Četníci tu riešia hneď tri prípady: ukradnutého (či skôr vymeneného) koňa, vraždy taxikárov a aby toho nebolo málo, tak im ukradnuté divadelné kulisy. Vraždy sú samozrejme vraždy, preto je zrejme prekvapivé, že ide asi o jeden z najvtipnejších dielov 2. sezóny. Na hláškach a scénach som sa chechtal ako čurák skoro nonstop, bola to v tomto smere fakt jazda. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Přestřelka u továrny se točila u bývalého mlýna. Mlýn se původně nazýval Pilský a byl v majetku žďárského cisterciáckého kláštera. Už v 18. století na něm hospodařili mlynáři Tálští. Nachází se na adrese Řečice 105, okres Žďár nad Sázavou. Mnoho let po jeho přestavbě sloužil jako restaurace a hotel. (sator)

Reklama

Reklama