Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová talkshow Vaška Kopty představí známé tváře úplně jinak, než jsme zvyklí. V Koptashow se dozvíte to, co by vás ani nenapadlo… Fotografie z dětství? Zapomenuté role? Písničky do šuplíku? Nebo nějaká roztomilá úchylka? Uvidíte své oblíbené herce, spisovatele, režiséry, tanečníky nebo třeba sportovce v úplně novém světle. (Česká televize)

(více)

Recenze (69)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý a baví mně to. Mám s tím ovšem jeden a zcela zásadní problém. Je to naprosto šíleně prostříhané a je to na tom hrozně vidět. Nechápu, proč to nemůže být delší. Bohužel tomuto pořadu nevěštím dlouhou budoucnost, obávám se, že bude velice krátká, ale do té doby se budu těšit na každý díl. protože Kopta je tradičně fajn, hosté zatím také a ani formát není špatný. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ach jo, je to docela trapný, umělý, občas se vtip překvapivě povede ..., takový TV bulvár, špehování hostů (viz především díl tři, který již silně vaří z vody), zlatá show Haliny Pawlowské, ta měla aspoň úroveň!.... ještěže je délka pouze 26 minut.... trefný komentář troufalka a kingik ;) :D souhlasím s kingikem, pro mě Kopta také není žádná osobnost a jeho urputná snaha je těžce kontraproduktivní a dělá z pořadu spíše tragédii. První a druhý díl celkem dobrý, třetí díl velký špatný. Nazvala bych ho "O chlípném strýčkovi Vaškovi". Pokud to takto bude pokračovat, myslím si, že rychle skončí..... Navíc jeho velké přehnané protěžování v poslední době také nemusí být divákům po chuti. ()

Reklama

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Obtloustlej humusák Václav Kopta sype parádní vtípky z rukávu jeden za druhým, čemuž se vehementně směje publikum, na které jsou neustále prostřihy, že to dělá snad polovinu tohoto úžasného pořadu. To je ale bžunda, opravdová legrace a humor, degradovaný na fekální porno. Další kapitolou, která svědčí o vytříbenosti Koptashow jsou jeho hosté, vesměs stejné nuly, pitomci, blbci, idioti a kreténi jako je sám král všech těchto hovad Václav Kopta. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem díly s Jirkou Dvořákem a část dílu s Jakubem Vágnerem. Jak mám Václava Koptu ráda, myslím, že tento pořad by měl rychle ukončit a věnovat se něčemu jinému. Vyprávěné příběhy už jsem slyšela několikrát (Dvořák - v nemocnici, natáčení Anděla v zimě..... Vágner - močení do lahve), umělý smích tam kde nemá být, o střihu raději nemluvím....Zbytečná show, která pravděpodobně vznikla jako náplast na Koptovu neúčast ve Stardance. ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Zapoměl jsem po 168 hodin hodit tv na HBO a vyjelo na mě tohleto. Strašný, proboha co to dělá na ČT ?? Umím si představit, že na nějaký soukromý party by to mohlo mít odezvu i to na mě tak působilo. Doufám, že se do mě zítra v mediích nepustí autoři této zbytečnosti, že jsem kreten a nula a že csfd je shit, jak je v poslední době v naší zemi zvykem, kde umělci neustále vykřikují o respektu a slušnosti, ale stačí jim se kouknout na hodnocení na csfd co nekoresponduje z jejich viděním a mám chuď jim koupit dlouhý kožený kabáty. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Show se natáčí v brněnském studiu České televize. První díl se natáčel 17. prosince 2018. (Henry007)

Reklama

Reklama