Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protějovský starosta Brůžek dá dohromady fotbalovou jedenáctku a chystá se na zápas s týmem ze sousední Brehové. Klíčový hráč domácího týmu, starostův syn, má ale před zápasem zdravotní potíže, kvůli nimž skončí v nemocnici. Topinka (R. Mikluš), který fotbal nehraje, jej má nahradit. Když dorazí ale na zápas, zjišťuje, že místní fotbalový tým byl pravděpodobně otráven. Hlavním podezřelým je samozřejmě tým soupeřů. Topinkovi se ale nakonec s pomocí doktora Elingera (M. Donutil) a díky informacím od lékárnice Kunešové (M. Steinmasslová) podaří odhalit skutečný zdroj a překvapivou příčinu vyřazení protějovského fotbalového týmu ze zápasu. (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně, hodně, hodně slabé. Scéna v autobuse svou nevypointovaností a délkou je snad to nejpitomější v tomhle dílu, když pominu blbost maminky a šéfa ostravské kriminálky usměrnit blbého Topinku u večeře nebo mu rovnou říct, že marjánka šéfa kriminálky netrápí, když pominu že Bartoškova postava neměla kde přespat do druhého dne atd. I ty etudy Hanáka a Nebřenského začínají být stále trapnější. Vážně slabý díl. A jednu věc nechápu - jednou tvůrci představí Topinku jako sice nešikovného ňoumu, kterému to ale přesto pálí a případ rozlouskne, a podruhé jako totálního pitomce, kterému by nedošlo ani to, že svítí sluníčko. Tyhle skoky nechápu. Raději mám ty díly s tou první verzí Topinky. Ale moc jich není. ()

Reklama

jackalsc odpad!

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se zadíval, když to hrálo v pozadí v televizi. No musím říct, že větší hovadinu jsem už dlouho neviděl. Naprostý hybrid co se snaží jít všemi směry, ale každý směr dopadne katastrofálním fiaskem. A co si budem. Herecké schopnosti Mikluše by snad předčil i kdejaký Franta z pod kopca. Opravdu by mě zajímalo jak může vůbec někdo takový být v herectví. ()

IGATY 

všechny recenze uživatele

Já nevím, už několik epizod čekám, že se zástupce policie ukáže v trochu inteligentnějším světle, ale nějak se nemůžu dočkat. Tvůrci se asi rozhodli z policajtů dělat vetší a větší blbce s pocitem, že to tak asi bude veselejší a veselejší. I ten slovenský frajítek je lepší policajt, než ten náš pablb. Hvězdu dávám jen za pana Donutila alias Martina, který tam občas vnese trochu svéhlavé solidnosti, a za Jenovéfu, které ta poštovní uniforma moc sluší ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama