Reklama

Reklama

Fascinující řeky

(seriál)
  • Česko Velké řeky světa (více)

Série(2) / Epizody(6)

Obsahy(1)

Monumentální vodní toky a příroda kolem nich... Velké řeky světa urazí od pramene až k moři úžasnou cestu. Prodírají se světadíly, na jejichž březích vznikaly všechny slavné a důležité civilizace. Udržují a propojují život napříč celým naším světem od horských hřebenů a pouští kolem Nilu po velká města a tajemné mokřady Mississippi a vroucí vody a záhadné světy tropické Amazonky. Velké řeky jsou životodárnými tepnami naší planety. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tři slavné řeky a pohled na to, kde pramení až po jejich ústí. A vše kolem. Život přírody, zvířat i lidí. Fascinující pohled na tři veliké a slavné obří vodní toky. Možná je škoda, že se tvůrci nezaměřili na větší rozsah řek, určitě by stály za to i jiné zajímavé vodní toky. ()

Reklama

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky přírody je to přímo dechberoucí seriál, hned bych se do těch přenádherných míst naší planety vydala za dobrodružstvím. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Amamzonka, Mississippi,Nil komplet...., ... Malá badatelská ponorka kterou lze spatřit v díle věnovaném Amazonce, je od firmy Underwater Vehicles Inc.  patří do skupiny  Factory New Build a nese označení ABS/DNV -GL. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Malá badatelská ponorka, kterou lze spatřit v epizodě věnované Amazonce, je od firmy Underwater Vehicles Inc., patřící do skupiny  Factory New Build, a nese označení ABS/DNV-GL. (sator)

Reklama

Reklama