Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavnou hrdinkou príbehu je Sam (Noomi Rapace), špička z protiteroristickej jednotky, ktorej je pridelená úloha chrániť mladú bohatú dedičku menom Sarah (Olivia Jewson). Sam svoju rolu pestúnky neznáša, ale len do chvíle, než sa ukáže, že sa niekto sa snaží Sarah uniesť. Spoločne sa dávajú na útek a ak si chcú zachrániť životy, musia o ne bojovať... (dixx)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

dalziel 

všechny recenze uživatele

Nechcem byť genderovo necitlivý ale pani režiserka/scenáristka nevie o akcii ani hovno.Vrcholom je úvodná akčná predtitulkoá scéna ktorrá nemá vlastne s filmom ako takým nič spoločného.Hlavné hrdinky majú šmrnc a šarm dvoch vriec zemiakov a "Ellaria Sand" nie je zas až taká zákerná sviňa na akú sme zvyklnutí. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Noomi Rapace. Na tuhle dámu si budu muset lehce posvítit, protože ukázala, a ne poprvé, že za to vzít umí. Konečně ženská jako řemen, které tu akci naplno žeru. Tady se jede na klasickou notu. Noomi je ochránkyní mladé holčiny, která působí všelijak, ale na svou stranu si vás nakloní. Proto oběma dámám budete držet palce. Občas je to přitažené za vlasy a doporučuji přemýšlet co nejméně, proč postavy jednají tak nebo jinak. Děj celkově je ale fajn a když se mluví dává to smysl. Při scéně v hotelu na posteli jsem si mimochodem vzpomněl na první Taken, kdy taťka Bryan uděluje dcerušce poslední pokyny před únosem. Film si od úvodu drží slušné tempo a jen občas poleví. Sympatické postavy, lehounký zvrat na konci a máme tu slušné překvapení za 75 procent. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Variace na Osobního strážce, ve které se nezpívá, Whitney Houston je bíla a Kevin Costner žena. Noomi Rapace představuje takový ten typ, co otvírá lahváče okem a postupně se sbližuje s chráněným objektem v podobě zpovykané teenagerky, nicméně v emoční rovině Close vůbec nefunguje a stejně tak je daleko od nějakého nadstandardu v rámci akčních sekvencí. Borky s cigárem čurající ve stoje na mužský šovinismus mají nyní zelenou a já pevně věřím, že se brzy natočí film, ve kterém Keira Knightley bude dělat bodyguarda Hafthorovi Björnssonovi.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dobrý rozjazd, slušný stred, ale posledných 20 minút prekvapivo nudných a v podstate úplne neakčných. Okrem zvláštneho finále-nefinále tomu nepomôže ani scenár plný predvídateľných klišé zvratov a pár absurdne nerealistických scén. Tým šéfuje pasáž, v ktorom sa Noomi pokúša zabiť zabijak, stačilo by, kebyže ju behom sekundy zastrelí, ale hlavná hrdinka samozrejme nesmie zomrieť a tak ju začne všelijako čudne biť, pokúšať sa znásilňovať a neviem, čo všetko ešte, čím jej dopraje dostatok času k tomu, aby zabila ona jeho. Wtf? Plusom je fajn drsná akcia, relatívne exotická výprava a ústredná ženská dvojka Noomi Rapace/Sophie Nélisse (aj keď Sophie vôbec nevyzerá na svojich reálnych 19, skôr na 35). ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Luxusní představení Noomi Rapace, která je jak stvořená pro bouchačku a role tvrdejch rebelek! Jednoduchej akční nářez, plnej všeho co fanda béček miluje! Dámská jízda je k nezastavení. Příběh je na pohodu a nějakej ten malej zvrat se taky nabídne. Parádní hodinka a půl, jak to mám rád! Netflix za Close určitě palec nahoru! 75% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Když letí Sam (Noomi Rapace) se Zoe (Sophie Nélisse) helikoptérou na místo pobytu v Maroku, letí vrtulník zalesněnou krajinou. Poté Zoe ukazuje Sam zděděný důl, který však leží v poušti. Při následném střihu zpět do vrtulníku, kde sedí Zoe se Sam, ale vrtulník opět letí zalesněnou krajinou, což lze vidět z oken vrtulníku. (SsgtJira)
  • Když letí soukromý triskáč se Sam (Noomi Rapace) na schůzku, má letadlo kulatá okénka, když však přistane a partner na ni čeká a letadlo sleduje, má toto letadlo okénka oválná. (SsgtJira)
  • V úvodní scéně, po zabití teroristů, nasedne Sam (Noomi Rapace) do pick-upu, vedle ní si sedne reportérka a na korbu pick-apu kameraman, když ale vůz odjíždí, kameraman na korbě není. (SsgtJira)

Reklama

Reklama