Reklama

Reklama

Highlander 5

  • USA Highlander: The Source (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Svět se propadá do chaosu. Highlander Duncan MacLeod prochází ruinami rozpadajícího se města a vzpomíná na dobu než odešla láska jeho života. Přidává se ke skupině nesmrtelných. Znovu se setkává se svým tajemným přítelem Methosem a také smrtelníkem Joe Dawsonem. Společně se vydávají na nebezpečnou výpravu: hledat původ své nesmrtelnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

GILLWANDER odpad!

všechny recenze uživatele

Horší film ako je tento som nevidel poriadnu dobu. Katastrofálne scény, mizerný strih, herecké výkony úbohé až žalostné a dej, ktorý v konečnom dôsledku nedáva žiadny zmysel. Trpel som. Bol som doslova v mukách. Po polhodine som to vzdal. Nevládal som toľko neschopnosti pokope monitorovať. Úbohé. A ešte ako. Jedna hviezdička je pre toto ohavné dielo príliš veľa. 0% ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dalsie zbytocne pokracovanie kultoveho filmu Highlander. Banda tupych highlanderov toho moc nenarobila a boli skor zbytocnymi postavami, ktore si len pytali dostat na telo a aj sa tak casom stalo, co bolo len skvele. O hlavnom zaporakovi, len tolko, ze bol smiesny a aj trapny. Tie bleskove pohyby, ktorymi disponoval ma len rusili z dobreho sledovania filmu. Serialovy highlander, ktory si tu zahral ani moc to svoje paratko nepouzival, pretoze mu ho bez problemov zlomil ten albin a uz sa len zmohol na dva noze, ktorymi maval proti nepriatelom. Co sa tyka tych subojov nebolo to nic prekvapujuce, ale skor nudne a nicim zaujimave. ()

Reklama

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Na pátém dílu Highlandera je už vidět, že autoři vaří z vody, ale taky je na něm znát, že si to autoři uvědomovali. The Source je natočený ve sci-fi podání, k čemuž měla blízko i výborná dvojka, a i když není děj nijak zvláštní, dá se na to alespoň dívat s pocitem, že se nedíváte na několikátý díl seriálu Highlander: Raven. Líbil se mi strážce a závěrečný souboj má taky něco do sebe. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavný film, který má tu smůlu, že se hlásí k sérii Highlander. Nevím proč to všichni srovnávají s tím původním filmem, když má tahle série problém s natočením opravdu povedeného pokračování. Když si odmyslím název, je to slušný film, který je o něco lepší, než většina filmů vycházejících na DVD. Leonard s omezeným rozpočtem dělal co mohl. ()

ujovana odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol stupidity. Kazda sekunda tejto zlataniny bola konstatnym sebaznicujucim utrpenim. "Herecke" obsadenie zufale ale to cudo co hralo akoze zaporneho hrdinu tak to tomu nasadilo korunu. V latexe obaleny albin ktory sa pohybuje ako electro-boogie dancer naviac v bojovych scenach v zrychlenom pohybe---toto vymysliet to chcelo urcite poriadnu davku "kreativneho myslenia". No a ti Macelodovi spolubojovnici to je kapitola sama o sebe... Skutocny odpad, ktory patri na smetisko filmovych dejin. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (11)

  • Původně mělo jít o první díl nové trilogie, ale tenhle plán přirozeně po propadu padl. (Taninaca)
  • Natáčení probíhalo v Litvě. (Terva)

Související novinky

Tom Cruise v novém Highlanderovi?

Tom Cruise v novém Highlanderovi?

20.11.2014

Highlander se v roce 2007 dočkal pátého dílu s podnázvem The Source, který se ale nedostal ani do amerických kin. Bylo to jasné znamení, že by se klasika z roku 1986 měla nechat spát, v Hollywoodu to… (více)

Reklama

Reklama