Reklama

Reklama

Moji drazí

(studentský film)
Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
Česko, 2015, 7 min

Obsahy(1)

Hořká rodinná etuda o tatínkovi, který musí posbírat všechny tři své děti a odvést je za jistých podmínek k prarodičům na povinný nedělní oběd, aby všem udělal radost. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Zajímavý počin s hezkou hudbou. Tím, že neměl dialogy mi ale připadal takový zvláštní a pointa není moc zřetelná. Ale tím pádem je ten film i áročnější, zajímavější a inteligentní.Příběh je ale lidský a povedený. Tři hvězdičky si to zaslouží. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zajímavé a poměrně netradiční rodinné drámko o tradičních rodinných osudech dnešní doby. Snímeček měl co říct, ačkoli nepoužil jediného slova. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Super. Obecně mám rád němá cvičení, protože konečně musí tvůrce přemýšlet obrazově, a ne dialogy nebo komentářem mimo obraz. Navíc tohle je vtipně natočeno, s vlastně nečekanou pointou, tak smutné, přitom tak pravdivé. Nejvíc mne ale potěšila herecká účast mého bývalého učitele Bedřicha Ludvíka. Solidně filmařsky natočené s dobrým scénářem. A nemůžu se ubránit pocitu, že nápad na úvodní svoz vznikl u filmu Vrchní, prchni. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Já tak nějak nevím, co si o tomhle mám myslet.. Je to řazeno jako "Němá etuda" a potud je asi zadání splněno, řemeslně je to bez problémů sledovatelné, ale... Pointa je slabší a přestože by se to u zvoleného příběhu hodilo, mohla být vypointována daleko lépe a dostat by se mohlo i na trochu melancholie, nebo naopak humoru. A kdyby ani jedno, tak obsadit pár zletilých dívek v plavkách a jednu vilnou chobotnici. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Smutná realita nejednej (nielen) českej rodiny, nie je to zlé natočené a aj protagonisti sa tvária tak ako mnoho detičiek ri návštevách svojich deduškov a babičiek. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama