Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou drsného a krvavého thrilleru je detektiv John Prudhomme, který přeložen z New Orleansu do Chicaga, kde je pověřen vyšetřováním brutální vraždy muže, který vykrvácel poté, kdy mu někdo uřízl ruku. Jedinou stopou po pachateli nápis "On přichází!" napsaný na okně krví oběti, a to se ukáže jako stopa nepříliš postačující. Zcela nový směr vyšetřování nabere v okamžiku, kdy jsou objevena další dvě mrtvá těla s odřezanými končetinami. Je jasné, že ve městě začal řádit psychopatický masový vrah, který používá uřezané části těl k tomu, aby sestavil poněkud morbidní tělo a v bizarním náboženském obřadu se o blížících se Velikonocích pokusil o znovuvzkříšení Krista. Prudhomme se pouští do boje s časem, který mu zbývá, aby se pokusil odhalit vraha a zachránit další oběti před jeho brutální zbožností. Nemá to jednoduché, kromě toho, že je vrah stále o krok kupředu, pronásledují ho vzpomínky na smrt syna a nedokáže si poradit s narůstající odcizeností mezi ním a jeho manželkou. (Intersonic)

(více)

Diskuze

Funferr

Funferr (hodnocení, recenze)

Zklamalo velice... Se7en se snaží okopírovat i tím deštěm, ale nějak zapomněli zakrýt svítící slunce.. A to ne jednou... Celkově mi přišli vyšetřovatelé jako nemyslící... Kdo neviděl ani toto ani Se7en, tak vynecháním tohoto snímku ušetříte skoro dvě hodiny svého času :-)

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

Slušné až do momentu, kdy jim utekl ze záchodu. Trik s kalhotama a botama  je zaprvé okoukaný, ale taky musel někudy  to WC opustit a žádné okno tam nebylo :))

Závažnější  a hodno zamyšlení je však, jestli není už těch vražd podle Bible jaksi mnoho. Dřívě jsem si myslel, že jen tvůrci mají malou představivost, ale začínám nabývat dojmu, že jde o cílevědomou  diskreditaci křesťanství. Pevní věřící mají být potom mimoděk srovnáváni s takovými blázny, kteří sklouzávají až k takovým výstřednostem, jemně řečeno. Otázka, komu je to výhodné, by mohla najít odpověď v seznamu jmen výrobců filmu

VDude

VDude (hodnocení, recenze)

Tento film jsem se pokoušel dokoukat už asi 5krát...a furt to nejde. Usnu nebo to naštvaně vypnu. Trapně vykradené Seven. Trapně - hlavní motiv zločince, složit si Ježíše Krista a stihnout to Velikonoc??? Co je tohle za uboze zkonstruovanou pohnutku??? Celé tohle dílko přesně splňuje definici termínu "konjunkturalismus". Humus.

Metlina

Metlina (hodnocení, recenze)

Kopie filmu Sedm, ale jinak docela dobrý nápad s tím puzzle-Ježíšem:) Bavilo mě to, i když bylo celkem jasné, jak to asi všechno dopadne:D

Reklama

Reklama