Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco papež Pius XIII. leží po náhlém infarktu v kómatu, jeho stoupenci se vroucně modlí za zázračné uzdravení. Jelikož ve vzduchu visí hrozba teroristického útoku i nebezpečí, že se Pius stane předmětem zbožňování, na kardinála státního sekretáře Voiella je vyvíjen tlak, aby dosadil do úřadu nového papeže. Konkláve však ustrnulo na mrtvé bodě a Voiello učiní ukvapený krok, který uvrhne církev do ještě většího chaosu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (18)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Vizuální manýrismus tak urputný, až jsem měl nutkání hodit telku z okna. Jenže co naplat, Sorrentino je možná pozér, který se opájí barvami a hrátky s kamerou, ale nakonec jsem se po půlhodině zpěčování podvolil a začal z plna hrdla užívat. Drive posledních deset minut je jak od Greengrasse. Tady tuším velký dobrý… ()

baclajean 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veci nabrali šialený spád, dynamika tejto časti predčila dynamiku celej prvej série dohromady. Bolo jasné, že to novozvolenec dlho nevydrží, no takmer - ľudovo povedané - prišiel na psa (Voiella) mráz. John Malkovich je písaný ako účinkujúci v časti, v ktorej sa objavil na jednu sekundu. Toľko k prvej časti, ktorá dozaista priláka diváka aj k tým ďalším. ()

Reklama

barteca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten Sorentino ještě není v klatbě ? Úžasný scénář, tak promakaný a vrstevnatý, přitom to podává tak lehce stylem a vtipem Romanzo popolare. Je to filmařský Bůh, proto zvládl zaneprázdněného J. Lawa odpočívat chytře v komatu, geniálně dosadil Malkovitche a nový prostor využil k novým provokacím bez bázně a hany . Sláva mu ! Klidně dám deset hvězd. ()

Marius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto neskutočná vec, z openingu disco jebtišiek som si temer strekol a zvyšok rozhodne nezaostal. Fascinujúca reminiscencia súčasného "heretika" na stolci Františka, dotiahnutá do extrému a hlavne perfektný Voiello. A bude schizma, ne že ne. Sorrentino nehrá podľa seriálových pravidiel, ide si svoje a to je dobre. V tomto sa podobá Lynchovi. A to je tiež dobre lebo ide kvalitatívne rovnaké bomby len inak natreté. 10/10 ()

Galerie (310)

Reklama

Reklama