Reklama

Reklama

Britney Spears feat. Iggy Azalea: Pretty Girls

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2015, 3 min

Recenze (8)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pretty, but no so talentované. Britney je už pasé ( aj keď z jej hlasu ešte nejaký ten slávik zaštebotá ) a Iggy je proste pekná tvárička ( iba tvárička - doslova ). Priliehavý videoklip na práve tento ´´problém´´. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Podľa názvu piesne by som čakal nejaké pekné baby a tam zase len vypasená Britva a obrkufr kocúra Azraela s hlasom káčera. A deti nadšene tlieskajú. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kdo by si byl před časem pomyslel, že se nesourodá dvojka, a to jak hudebně, tak i umělecky, Britney Spears & Iggy Azalea, dá hudebně dohromady a natočí spolu dokonce klip. A to se, prosím pěkně, nenašel schopný komponista, který by pro tohle extra duo složil lepší píseň?! Ta písnička je hrozná, bohužel. Od klipu jsem čekal rozhodně větší sexuální explozivnost. Oproti tomu nevyznívá tolik prvoplánově. Azalea Britney výškově předčí, ale styling má Brit přece jen pořád lepší. Náplní klipu je jízda autem, nějaké to vykecávání s jinou dvojicí děvčat a návštěva hudebního klubu. Problém vidím v tom, že Brit to všechno nechala na Azalea, která si klip vzala pod režijní patronát. A je znát, že to není takový kvalitativně špičkový formát, jaký od Britney znám. A to i Azalea má své sólo klipy vypiplanější. Text písničky asi nikoho neoslní. Hudebně písnička padá do průměru, který se na diskotékách nechytne, protože v podstatě ničím nevybočuje z řady. Jo, když se dvě mega hvězdné zpěvačky odvážou, měl by to být nářez, ale není. Klip je hezky udělaný, to ano, bavil mě styling obou zpěvaček v klubu, ale než se v něm ocitneme, má písnička i její obrazová podoba docela trapný nádech. Brit je tradičně veselá a vysmátá, Iggy si hraje na moc velkou dámu, co to má na háku. Dohromady to měl být výbuch varlat a prasknutí čuráků, ale je to naivní, barevné, nezřídka se to tanečně hýbe a občas je to i stylové. Písničku si ale nepustím. Triviální text a do toho hledání refrénu, které se jeví marným. Spojení excentrické a princeznovské zpěvačky nepřineslo očekávanou odjištěnou bombu, ale do nášlapné miny to zase nemá až tak daleko. 60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Brit se dlouho rozmýšlela zda si song nechat anebo ho přenechat Iggy. Po dlouhem rozhodování si písničku ponechala. (Dlee)
  • V prestižní ankete Pop Crush song zvítězil v anketě o nejlepší letní hit roku 2015. (Dlee)

Reklama

Reklama