Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skoro padesátiletý Hrouzek zpátky na ledě. Tuhle hru musí trenér zvládnout pro tým. Jinak to nejde. (Televize Seznam)

Recenze (9)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Se vsadím, že má bobra…Langoš to konečně rozjel ve velkém stylu a to nejen v kabině, ale i na ledě. Konečně jsem se i já bavil nad celkovou vtipností tohoto dílu. Je vážně ho potřeba pořádně opláchnout, než hupsnete na starou a Hrouzek jim ukázal, že on koule rozhodně má. Robin taky zaperlil, ale co – hlavní je se z toho neposrat…!!!! Tomuhle prostě to nadprůměrné ohodnocení hodím. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím suverénně nejlepší epizoda druhé sezóny. Tentokrát to již mělo správné grády, vtip, více hokeje a rozehrané zápletky dále dobře rozvinuty. Určitě díl za 5*. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní díl a série se rozjela naplno - snad bude pokračovat v podobném duchu dál. Kredit tvůrcům za připomenutí aféry, kdy se v play-off proti Spartě "čirou náhodou přiotrávil" Zlín, Trenčín a nakonec i Vítkovice. ()

Zajímavosti (1)

  • Incident, o kterém vypráví Michal Suchánek, se skutečně stal. Ve finále Federální hokejové ligy si Vítkovice z Prahy odvezli těžké žaludeční potíže ze stravy, se kterými pak nastupovali k odvetným zápasům, které oba prohráli výsledkem 4:5. Vítkovice nakonec skončili druhé. (Duoscop)

Reklama

Reklama