Reklama

Reklama

Dračák 3 - Podzemí

(amatérský film)
všechny plakáty

Recenze (5)

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Přeji autorovi, aby se po dokončení této trilogie vrhl na něco kratšího a vypiloval řemeslo. Nadšení mu očividně nechybí a to je důležité. ()

rybicka11 

všechny recenze uživatele

Své mouchy to má, ale co ne. Mně se strašně líbilo, že se autoři zase o krok zlepšili. A na amatérské poměry to je dost kvalitní. Proto dávám 5 hvězd. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele

Z osobní předpojatosti nemám srdce to hodnotit hůř, ale upřímně - scénář o ničem, humor nijakej, jediné co by šlo trochu nazvat hraní tam předvádí ta malá holčička... totální vyplejtvání relativně slušné produkce. A, bohužel, pro diváka dost ztráta času. Od prvního dílu se tahle série bohužel vydala úplně opačným směrem, než sem původně doufal. ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Stále k dokonalosti chybí několik koňských délek, ale počin je to sympatický a zlepšení od prvního dílu je velmi znát. Chválím některé nové postavy, protože mě opravdu bavily - jak nová Barča, tak její alchymista hrají svou upjatou či šprťáckou postavu velmi uvěřitelně. A rozhodně je velmi zajímavá malá vědma, ta holka prostě umí. Co naopak haním je celkové nasnímání podzemí - nevím, jak moc je to obtížné a náročné na techniku, ale přeci jen při dungeonu z dračího doupěte se mi vybaví především temné dlouhé chodby, zatuchlé místnosti plné krys a mihotavý plamen pochodně. Ani jednoho jsem se nedočkal a to je obrovská škoda, ta atmosféra prostě nevyšla. Ale i tak si dračák rád pustím ve volné chvíli. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

"Bacha, incku má teďko mumie." Third time is the love. Až dojemná ukázka upřímně míněné filmařiny bez jakýchkoli teoretických základů toho, jak se má film dělat. Dosavadní díla Gergona Neumanna jsem si vždy nenechal ujít z určitých cringe důvodů, nicméně po tom všem, co máme s jeho filmy za sebou na to už kašlu a jdu si čistě upřímně, bez zlých úmyslů užít to špatné nasvícení, nenačasovaný střih, obscénní herecké výkony (Kristýna Lenfeldová se stála mojí femme fatale na poli hrdého neherectví), parádní metapodzápletky (Pán jeskyně fiktivní hry se stává vlastně i Pánem jeskyně reality, radící novým hráčkám se životem), špatné hraní samotného Dračáku (vlez-přines-vrať se-zabij-znič) a to upřímné nasazení. Snaha obšlehnout postupy svých filmových vzorů je tam neustále patrná a tvůrce nezastaví ani to, že všechny ty vzory startují své rozpočty na stamilionech dolarů. Příhodně pak tedy na platformě legendárního Dračího doupěte (jako srdnatého, ale velmi volnomyslného obšlehnutí komplexního amerického Dungeons & Dragons) vzniklo nevědomky srdnaté švédování současného hollywoodského mainstreamu, naprosto nevědomé vlastních limitů. Chci víc! ()

Reklama

Reklama