Reklama

Reklama

Dej ševče gól!

Obsahy(1)

100 let fotbalu ve Zlíně! Už 100 let se tady zlíňáci honí za mičudou a mají z toho radost. Co vše se za těch 100 let stalo, to nejde vypovědět. Ale přesto se pokusíme v našem dokumentu zachytit chvíle a především lidi, kteří kopané dali celý svůj život, zažili u toho chvíle šťastné i tvrdé, zažili historky, které se vyplatí si poslechnout. Fotbal jim změnil život, ale také oni sami změnili tvář fotbalu ve Zlíně a mnohdy i ve světě. Nevěříte? Tak třeba takový Svatopluk Pluskal je například označován za praotce oblíbeného skluzu. Nebo Zdeňkové Grygera a Nehoda, Rudolfové Kučera a Baťa jsou fotbalovým fanouškům známí nejen u nás. (Bumerang.film)

(více)

Recenze (2)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Je pomerne ťažké vytvoriť zaujímavý dokument o tíme, ktorý neprestajne pendluje medzi najvyššou súťažou a druhou ligou. Tých úspechov nebolo príliš veľa, chcelo to možno trochu viac venovať sa histórii či mládeži, ktorá patrí k ozdobám tohto sympatického českého klubu. Snáď sa jeho fanúšikovia raz dočkajú úspechu v ktorom bude možnosť spomínať na výraznejšie úspechy a snáď to nebude až za ďalších 100 rokov. ()

FiRST 

všechny recenze uživatele

Jsem kovanej Zlíňák, tudíž nic jiného než 5* nemůžu dát:) Všechno nejlepší Zlínečku a za dalších 100 let zdar! ()

Reklama

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Snímek měl slavnostní premiéru 29. 4. 2019 v Městském divadle ve Zlíně na slavnostním galavečeru, kde se oslavovalo 100 let zlínského fotbalu. (PeterWell19)
  • Část dokumentu s Pavlem Zedníčkem se natáčela při zápase 18. kola první fotbalové ligy, kdy Zlín doma prohrál s Viktorií Plzeň. Bylo to dne 7. 12. 2018. (joshula)

Reklama

Reklama