Reklama

Reklama

New Game +

(pořad)
Trailer
Publicistický
Česko, 2019

Účinkují:

Alžběta Trojanová (moderátor), Mikoláš Tuček (moderátor)

Obsahy(1)

Nový herní pořad populární dvojice Alžběta Trojanová a Mikoláš Tuček. Recenze, žebříčky, novinky, reportáže a spousta zajímavostí z herního světa v luxusním provedení. (Televize Seznam)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tukan s Alžbětou přesedlali z klasické televize na internetovou, a dokazují, že jejich tým (který z většiny odešel z Coolu s nimi) na to stále má. Nechci hanět mládence, co převzali RePlay, neboť jejich pozice nemůže být díky práci jejich předchůdců jednoduchá, a herním pořadům v českém éteru rozhodně konkurence prospěje;) Co je důležité je to, že pokud se dá soudit z prvních epizod, kvalita zůstává, a hlavně nic ještě není definitivní. Osobně sice moc nežeru vsuvku se závodem hosta ve Forze, ale jak praví klasik, nic není dokonalé - ani totalita;) Je každopádně znát, že ústřední dvojice dostala volnější ruku (byť hlavně asi díky tomu, že - jak vytáhli chlapci z Games.cz z Alžběty - vedení TV Seznam nebo Streamu je v herní oblasti mimo mísu, takže např. netuší, co je E3, ale nebojí se si to přiznat;)), takže zatím je to na dobré cestě - 80%. ()

Maric 

všechny recenze uživatele

Já byl včera moc spokojen. Kvituju délku programu, je super že je delší, u Re-playe jsem si nestihl ani v klidu sednout s dobrým pitím a půlka pořadu byla pryč. Studio pěkný, asi mi bude chvilku trvat než si zvyknu na zprávařský stůl, ale jinak je to nové, zajímavé, zábavné. Jen vás chci poprosit, pokračujte ve vánočních a silvestrovských speciálech, bez toho bych nepřežil. Dobrá práce ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mikoláš Tuček a Alžběta Trojanová je dvojka z herního světa, která je jak z říše snů. Kdybych si někdy přál, aby mi někdo do nekonečna povídal o počítačových hrách, tak bych chtěl, aby to byl buď Mikuláš, na kterém jsem vyrostl od svého prvního Skóréčka číslo 42 nebo Bětka, která je asi nejsuprovější holkou pod sluncem, co kdy usedla za počítač a hrála. ()

Script 

všechny recenze uživatele

Zatím 4 hvězdy za pilotní epizodu. Mikoláš Tuček a Alžběta Trojanová jsou skutečně tou nenahraditelnou dvojicí v herních pořadech. Nevím jak Replay to bez nich zvládne. Kritika od nich mě vždy potěší. To co mi trochu vadilo, byl grafický styl pořadu. To je věc, kterou by mohli doladit, ale ty vyskakovací fialová okna hrozně v pořadu překáží. Mohli by se to pokusit zmenšit. Když se to podaří a moderátoři si udrží takový šmrnc jako mají do teď tak nebudu váhat a zvednu to na pět hvězd. ()

zsven 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se daly čekat nějaké zásadní inovace. Je to ale pořád poctivá "novinařina" jako v Replay, což je fajn. Narozdíl od Replay 2 jsou moderátoři již otrkaní a vědí, jak to správně dělat. Hrozně se mi nelíbí používaný font a taktéž mě vytáčí ty nápisy přes celou obrazovku v průběhu herních záběrů. Hostovi bych dal hrát spíš nějakou hru, se kterou je spojený. Dan Vávra mohl ukázat, jak to mydlí v Kingdom Come. Reklama uprostřed dílu nepotěšila, ale asi se dala čekat. Za mě - dobře odvedená práce. Jen vysílací čas není moc super. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Studio se chystá na natáčení zhruba 2,5 hodiny. Natáčení jednoho dílu trvá zhruba 3 hodiny. (Tommy93)
  • Plátno na pozadí studia má 13 x 2,4 m. Celkem 31,2 m2. (Tommy93)

Reklama

Reklama