Reklama

Reklama

Láska na druhý pohled

  • Francie Mon inconnue (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když se Raphael a Olivia ve svých osmnácti setkali, byla to láska na první pohled. A začátek velkého milostného příběhu. Neoddělitelně se vzájemně podporují při naplňování svých vášní: on je spisovatel a ona klavíristka. A jak to vypadá o deset let později? Již jsou manželi, ale vášně a vzájemné podpory je mezi nimi již méně. Zatímco Raphael píše úspěšné bestsellery, Olivia oželela vlastní sólovou hudební kariéru, v které ji její manžel ohromený vlastním spisovatelským úspěchem podporoval stále méně a méně. Jednoho večera to si Olivia přestane být jistá, zda ji Raphael ještě vlastně vůbec miluje. Následujícího rána se Raphael probouzí sám a čeká jej pořádný šok. Propadne se totiž do paralelního světa, ve kterém žije úplně jiný život. Olivii v něm nikdy nepotkal, ta je nyní slavnou klavíristkou a on určitě není slavným a všemi uznávaným spisovatelem. Je jen neznámým učitelem literatury, má navíc na hrudi záhadné tetování s nápisem „ping“ a především si uvědomí, že bez Olivie nedokáže žít. Musí udělat vše pro to, aby si její lásku znovu získal a především si ji zasloužil. Jeho jedinou výhodou je, že ji z dřívějšího života dokonalé zná, ví, co má ráda, co jí vadí a co miluje. Navíc mu v jeho snaze získat Oliviino srdce podruhé pomáhá nejlepší kamarád, který má na prsou pro změnu vytetované slovo „pong“. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (66)

mira007 

všechny recenze uživatele

Raphael je úspěšný bohatý spisovatel a žije s bývalou velkou láskou Olivií ženou v domácnosti a jednoho dne se probudí do paralelního světa, kde je jen chudý učitel a ona úspěšnou klavírní virtuózkou, která ho vůbec nezná, tak se jí pokusí získat zpět. Francouzská komedie, která má uhozený námět a není to ani žádná řachanda a je to dlouhé místy zbytečné a občas uboze přisprostlé, ale celkový dojem je příjemná věc, na kterou se strašně dobře kouká ( ústřední dvojka skvěle funguje ) a nakonec to je i dojemné. Milé překvapení i s překvapujícím happy endem. ()

Kotletka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem už před dvěma týdny a věděla jsem, že ho určitě chci okomentovat na ČSFD, ale nevím, co psát. Ne, že by bylo málo myšlenek a pocitů, které ve mně vyvolal - naopak. Takže tři věci: 1) Film se u mě zařadil mezi vůbec to nejlepší o lásce k Věčnému svitu neposkvrněné mysli a Na dotek. 2) Naprosto mne omráčila krása hlavní představitelky. 3) Ten twist:-) ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Trošku překombinované, dlouhé, sladkobolné, málo vtipné. Ale na druhou stranu, legrační, nápadité, Civil i Japy jsou fajn a dobře se na ně dívá, krásná lekce francouzštiny, interiéry i exteriéry (natáčelo se někde u moře, ta cesta co po ní jeli na kole mi hodně připomněla film S Molièrem na kole a legrační kamarád Benjamin Lavernhe. ()

Saintcrux 

všechny recenze uživatele

Netreba čakať, že sa pri tejto komédii budete váľať smiechom. Je to skôr taky milý sladko melancholicky film s vtipnými momentami. Niektoré veci vo filme nie sú dostatočné vysvetlene, čo môže niekomu prekážať. Keby ste zmiešali americké romantické komédie s európskymi, a pridali štipku z filmu večný svit nepoškvrnenej mysle..tak by vzniklo toto. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Být čistě romanticky založeným divákem, dokázal bych zřejmě přihodit i čtvrtý kousek, jenže já jsem očekával i humor, a ten, který mi film nabídl, byl na mě příliš francouzský. Scénář přitom nepřišel se špatným nápadem, jen je škoda, že z něj tvůrci nevytěžili více, času na to měli podle mého názoru dost. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 18. ledna 2019 na filmovém festivalu L'Alpe d'Huez ve Francii. (Varan)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach vo Francúzsku, predovšetkým však v metropole Paríž a okolí. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama