Reklama

Reklama

The Voice Česko Slovensko

(pořad)
  • Slovensko The Voice Česko Slovensko
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko / Slovensko, 2019, 120 min

Obsahy(1)

Voice Česko Slovensko začíná! Sledujte napínavou bitvu čtyř hvězdných koučů - Vojtěcha Dyka, Pepy Vojtka, Jany Kirschner a Kaliho - o ty nejlepší hlasy z Česka a Slovenska! (TV Nova)

Recenze (49)

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Čo som plánoval robiť v nedeľu večer? Budem driemať a vypočujem si možno pár pesničiek z tejto relácie. vydržal som snáď 25 minút, pretože toto bolo niečo otrasné. Nemôže byť pravda, že niektorí z poroty sa chovajú tak ako sa chovajú, to je snáď sen respektívne dopredu nacvičený scenár podľa autorských práv. ()

Dogfish odpad!

všechny recenze uživatele

Celkově tyto "zábavné" soutěže v TV moc nevyhledávám a musím se přiznat, že ač jsem neviděl ani minutu a přesto jsem dal Odpad. Úplně mě stačí upoutávky. To co tam vyvádějí ti rozhodčí, nebo co tam mají za funkci je k zblití. Kirchner ksichtuje jak po mrtvici. Kali, kdo to kurva je? Jinak Pepa je indulona 1. třídy a vleze všude, kde to smrdí prachama. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zřejmě tady budu za exota pro většinu zdejších virtuálních kritiků, ale mně se toto opravdu líbí. Nechápu samu sebe, ale je to tak. Do této chvíle mě veškeré pořady televizní zábavy a speciálně ty se zaměřením na zpěv úspěšně obcházely. Různá vystoupení nesoudných, dosti arogantních a hloupých účinkujících mi buď rvou uši a nebo se za ně až neskutečně stydím. Je opravdu s podivem, kolik lidí je ochotno zviditelnit své neumění a přede všemi se ztrapnit. Nicméně jsem minulou neděli nechala televizi zapnutou a když začali různí soutěžící zpívat, musela jsem si k ní sednout a s otevřenou pusou koukat a poslouchat. Jenom samí hotoví zpěváci, neuvěřitelně talentovaní, mě dokonale uzemnili. Porota rovněž v klidu. Vojta si sice občas zapřehání v přemlouvání více než je zdrávo, ale to asi k tomu patří. Všichni se chovají v mezích slušnosti, nikoho neurážejí, jsou spontánní, veselí, milí a v naprosté pohodě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V mých očích šlo o lepší show, než ty dvě předchozí. Žádný zázrak se nekonal, ale konečně vypadl Rytmus/Dara…Kaliho jsem vůbec neznal, ale docela na mě udělal svým vystupováním dojem. Dyk si to v mých očích posral po odchodu z kapely Nightwork, přesto ho uznávám jako vynikajícího zpěváka. Pepa to je klasika, ale Jana Kirschner se mi v některých dílech dokonale zhnusila. Naštěstí to není o porotcích, ale soutěžících a i tentokrát se tu objevilo několik opravdových talentů – taková Lucie Večeřová patřila k tomu nejlepšímu a nechápu, jak to že nepostoupila tehdy dál. O vítězce se bavit nebudu. Nefandil jsem jí, přestože nezpívala nejhůře, ale byli tam mnohem lepší…A obě moderátorky - Mária Čírová i Tereza Kerndlová odvedly docela dobrou práci – a v některých hadříkách byly neskutečně sexy… ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tohle nebude zcela férový komentář, protože co se samotné reality soutěže týká, tak jsem měl tu čest +/- půl hodiny, při jednom víkendovém reprízování….další minuty mohou přibýt, ale určitě ne plánovaně. Každopádně mne stejnak napadá otázka: „k…a, kdo se na tyhle pořady ještě dívá?“ SuperStar, Hlas Československa, Česko Slovensko má talent,Talentmania, X factor…. Sleduje? Fandíte? Posíláte hlasy? Stopadesátý klučík! Dvoustá holčina! Víte, kdo skončil druhý v SuperStar 2013? Jako fakt? Na Primě ještě opakují Česko Slovensko má talent. Na Nově ještě nestačili setřít podlahy po poslední Tvoje tvář má známý hlas a už tady máme další dětské sny o večírcích, kde se za tónů We are the champions šňupe křída na tabuli z pozadí Lucie Borhyové. Co dodat, než: „kde je kupec, je i zboží“. Ovšem mělo by se také dodat: „Kde je Jana Kirschner, měla by být připravená svěrací kazajka“…..když si uvědomíte, že ze čtveřice koučů (nebo jak si říkají) je nejsvéprávnější Rocker z nekonečného seriálu Pepa Vojtek, tak Je něco shnilého ve státě dánském. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • „Několik let jsem úspěšně odolávala nabídkám zasednout do křesla kouče a měla jsem pocit, že na to nebyla ta správná chvíle. Tentokrát jsem cítila, že chci novou výzvu, něco, co sem ještě nezkusila. Když přišla opět tato nabídka, bylo celkem přirozené říci ano,“  sdělila Jana Kirschner o svém působení v pořadu. [Zdroj: iDnes.cz] (Duoscop)
  • Křesla, na kterých sedí porotci, stála 1 milion Kč a jejich výroba trvala 2 měsíce. (TheSlezy)

Reklama

Reklama