Bonanza (TV seriál)

Western

USA, 1959, 430x50 min

Hrají:

Michael Landon, Pernell Roberts, David Canary, Tim Matheson, Lou Frizzell, Johnny Whitaker, Richard Thomas, George Macready, Stella Stevens, Elisha Cook Jr., Richard Farnsworth, Dick Miller, Frank Overton, Mary Wickes, Louise Sorel, Joe Turkel, Victoria Vetri, Gale Garnett, Buddy Ebsen, Ned Romero, Louis Gossett Jr., Michael Rennie, Charles Dierkop, John Anderson, Brooke Bundy, Barbara Luna, Slim Pickens, Jean Willes, Morton Lewis, Linda Cristal, Buck Taylor, Hampton Fancher, Julie Sommars, Jack Cassidy, John McIntire, Cesar Romero, Charles Bronson, Heather Menzies-Urich, Peggy Rea, David Ladd, Wes Bishop, Suzanne Pleshette, Ted Cassidy, Judi Meredith, David Lewis, Vito Scotti, Felix Silla, Parley Baer, Ina Balin, James Coburn, Natalie Trundy, Joyce Taylor, Mae Marsh, John Vernon, George Petrie, Hugh Sanders, Tim Herbert, Roger Arroyo, Richard Reeves, Barry Kelley, Alan Vint, John McGiver, Marlo Thomas, Jack Oakie, Tiffany Bolling, Jack Betts, Kim Darby, Bradford Dillman, Mike Mazurki, Royal Dano, Lee Purcell, James Best, Yvonne De Carlo, Ramon Novarro, Dean Jones, Luciana Paluzzi, James MacArthur, Peter Breck, Steve Cochran, Harriet Medin, Steve Forrest, Julie Adams, Jill Haworth, Anjanette Comer, Frank De Vol, Joan Hackett, Anne Helm, Richard Mulligan, Dan Scott, John Beck, Chuck McCann, Andy Devine, Signe Hasso, William Campbell, Mariette Hartley, Lisa Eilbacher, Susan Strasberg, Joan Van Ark, Barry Sullivan, Linda Day George, Charlotte Stewart, Patricia Medina, Tina Louise, Jeremy Slate, Glenda Farrell, Earl Holliman, Nancy Gates, Verna Bloom, Bob Barker, Iron Eyes Cody, Luana Anders, Clifton James, Miriam Colon, Ricardo Cortez, Mala Powers, Robert Strauss, Charles McGraw, Salome Jens, Everett Sloane, Harold J. Stone, Noah Beery Jr., Susan Howard, Lana Wood