Reklama

Reklama

VOD (1)

Agenti zjistí, že obyčejné spotřebiče jsou využívány jako vražedné nástroje. (Disney+)

Recenze (12)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler. Toto ma veľmi nezaujalo, skôr naopak - považujem epizódu Krv za podpriemernú. Ale možno je to tak správne, azda to tak malo byť, aby sme si vydýchli a spamätali sa z predchádzajúcej, desivej epizódy Hostiteľ. Scenár je na jednej strane nepredvídateľný (keď už si myslíte, že viete, o čo ide, zrazu na scénu nečakane napochoduje vrah č. 2 a do toho rôzne postreky, podprahové príkazy atď.), na strane druhej ho to nespasilo a je to nuda. Fúzatý George Touliatos si zahral už v 1. sérii (konkrétne v časti Eve), ale inú postavu. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní pečeť - 80 - 89%_  Tenhle díl je vážně dobrý, a týká se jednoho psychopata, i když on to není úplně psychopat, ale pšššt... Tohle by byla třeba v sedmé sérii absolutní pecka a totální nářez (myslím tak že v sedmé by to lépe zpracovali), takhle je to jen skvělá epizoda. Ke konci je to i celkem napínavé a zápletka je slušná. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka je dobrá, ale dala se zpracovat lépe. Je to celkem nezáživný díl. Představitel Eda mi nepřišel jako dobrý herec. Ačkoliv jsem tuto epizodu viděl již několikrát, po závěrečných titulcích mi pokaždé zcela vyšumí z hlavy. V seriálu najdeme kvalitnější díly, v nichž vláda provádí nějaký tajný experiment na běžné populaci (osobně doporučuji třeba "Wetwired" z konce 3. série, který pojednává o podobném tématu). ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože se odehraje 23 vražd, loučí se opravdový pachatel s Mulderem krátkým vzkazem: BY BY. I když je tento díl jeden z těch "neufonských", je díky atmosféře a velmi dobrému William Sandersonovi, jedním z těch nadprůměrných. A to i když nedává smysl Mulderovo vysvětlení, proč se stanou z obyčejných lidí zabijáci. Výjímečně není tato nejednoznačnost na škodu...je dobré nechat neomylnému lišákovi prostor pro chyby ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nač teda ty tajnosti, když je to tak neškodný?" Já tedy sprchování v DDT ani LSDM nevyhledávám, ale považuju ho za hodně dobré téma. Dalšími aktuálními náměty jsou odstřelovací puška ze supermarketu a střelba na univerzitách, což činí z USA zemi neomezených možností. Já zkrátka nedám dopustit na druhý dodatek ústavy USA a šťouravě se ptám, kolik bude ještě muset zemřít lidí, než Amíci pochopí, že už nejsou kovbojové? ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Adresa na obálce, těsně před zobrazením prvních zpráv Edwardu Funschovi (William Sanderson), je Grand Rapids, Michigan. V tomto městě chodila Gillian Anderson (Dana Scully) na střední školu. (Kubaaa97)
  • Sestřička, která zvoní na vchodové dveře Edwarda Funsche (William Sanderson), zabzučí v Morseově abecedě slovo „kill“. (Kubaaa97)
  • Šerif Spencer (John Cygan) je v seriálu výjimečnou osobou. Jedná se o jednu z mála postav, která je v pozici autority, a nejenže věří Mulderovým (David Duchovny) teoriím, ale také ho brání. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama