Reklama

Reklama

VOD (1)

Druhořadý kouzelník je nalezen mrtvý. (Disney+)

Recenze (5)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agentov si zavolajú na pomoc pri vyriešení prípadu, keď po vystúpení kúzelníka na pláži nájdu jeho telo v dodávke s oddelenou hlavou. Predtým predviedol trik pri ktorom otočil hlavou o 360 stupňov. Je to dôsledkom zle predvedeného triku alebo sa ÚŽASNÝ Maleeni iba snaží odvrátiť pozornosť. V tejto epizóde najviac zaráža, že Maleeniho spolu s komplicom nechajú agenti odísť napriek tomu, že sa prizná k tomu ako naložil s telom svojho brata. Jedna s humorných epizód, aby aj tí najväčší konšpirátori pochopili že to tvorcovia neberú príliš vážne. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mozart and Salieri. They sound pretty much the same to a layman, but they ain't. Know what I'm sayin'? It's about originality, style, and more than anything else, soul; because that's what separates the great ones from the hacks." ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Této epizodě jsem se celá léta vyhýbal, její zápletka mě od sledování odrazovala. Dnes jsem ji tedy zhlédl poprvé v životě a musím říct, že jsem byl mile překvapen. Nejsou to sice napínavá nebo temná Akta X (taková mám nejraději), ale ani to není stupidní a rozjuchaná komediální epizoda. Je to takové vážné i nevážné a v konečném součtu kouzelné. Celou dobu jsem měl při sledování na tváři přitroublý a spokojený úsměv. "Úžasný Maleeni" je zkrátka prima oddychovka. Je to nenáročný příběh, který se neustále vyvíjí a je plný překvapení. Až do samotného konce jsem byl mírně zmatený a netušil, co se za tím vším skrývá. Každý další zvrat jen podněcoval mou dychtivost zjistit, jak se to celé vyvrbí. Ona je vlastně celá tato epizoda jako jeden velký kouzelnický trik. Něco se před vámi odehrává, vy to upřeně sledujete, baví vás to, jste až fascinováni, ale moc tomu nerozumíte. A to je docela trefné. K chytrému příběhu si připočtěte sympaťáka Rickyho Jaye a máte recept na skvělou zábavu. Za sebe dávám hezké čtyři hvězdičky. S touto odlehčenější epizodou nemám žádný problém. Až mě to trochu překvapuje... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama