Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do města přijíždí Chandlerova matka, které se předtím podařilo svého syna ztrapnit v televizním vysílání. Phoebe a Monica potkávají na ulici mladíka, jehož nečekaně srazí auto. Když leží v nemocnici v komatu, obě se předhánějí v péči o neznámého. Po probuzení z komatu však mladík nejeví o Phoebe ani Monicu žádný zájem. Chandlerova matka Nora, pozve všechny přátele na večeři, kde si povšimne, že Ross je smutný kvůli vztahu Rachel a Paola. Snaží se Rosse uklidnit a dokonce jej políbí. Ten to později prozradí naštvanému Chandlerovi. Rachel od matky Chandlera zase dostane pár dobře míněných rad o tom, jak má psát knihy. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

kratajirka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Rachel zkouší napsat román.) Rachel: Takže, tohle je první kapitola a chci váš naprosto upřímnej názor. Jasný? Jo, a na straně dvě nesahá po jejích bujných trsech. Monica: A co je brodavka? Joey: Obvykle bývá na bujných trsech. Rachel: No tak jo, jasně. Nejsem moc dobrá písařka. Ross: Počkejte, až narazíte na jeho velký tepající tenis. Teda nechtěl bych být u toho, až ho začne hrát. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já jsem výborná máma. Koupila jsem synovi první kondom." Nadržená paní Bingová mě dost bavila, ovšem Phoebe s Monicou a jejich vysněný princ v kómatu, tak to byla ještě vyšší liga. A dál je to už jen brodavka, bujné trsy, tepající tenis a skvělá zábava. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ahoj, ahoj, chcípáku !! Vzbuď se ty tele !! Tak hni sebou !!" - "Phoebe, co to děláš ??" - "Co je ?? Vždyť takhle to ještě nikdo nezkusil !!" ;) Představení Chandlerovy matky a epizoda se skutečně geniálními hláškami a později už dost nezvykle i výtečným soundtrackem.. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama