Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ross má schůzku s novou dívkou, která se jmenuje Kirsten. Do stejné restaurace na den Svatého Valentýna přicházejí na večeři také Carol a Susan. Po předčasném odchodu Susan je Ross natolik zaujatý svojí bývalou ženou Carol, že zapomene na přítomnost Kirsten. Dívky jsou doma a stěžují si na smůlu s bývalými partnery. Phoebe navrhne rituál, které je zbaví smutku i smůly. Musí spálit věci, jež dostaly od svých partnerů. Při realizaci tohoto „malého" úkolu děvčata založí menší požár – a tak musejí zasahovat hasiči. Joey má rande a vezme s sebou i Chandlera. Na schůzku dorazí ještě jedna dívka. Je to Janice a s Chandlerem se celou dobu zamilovaně pošťuchují. Joey se svou přítelkyní pochopí, že bude lepší, když nechají ty dva o samotě. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ze mě bude v dalším životě štětka na záchod." Třetí rozchod Chandlera s Janice měl opět své kvality, holčičí čarodějnický ohňostroj mě taky pobavil a Rossovy vztahové trapasy neměly chybu. Navíc mě Ross naučil to, že vhodným tématem k seznámení je pásový opar psa. To musí fungovat. ()

Zajímavosti (1)

  • Phoebe (Lisa Kudrow) hovorí, že má v sebe magnet a preto ani nenosí hodinky. V zábere sú však dokonale vidieť hodinky na jej pravej ruke. (belinko)

Reklama

Reklama