Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chandler s Monikou se hodně hádají, nemohou se dohodnout, jak si zařídí pokoj po Rachel. Chandler dokonce vážně zvažuje, zda by přece jen neměl zůstat bydlet u Joeyho. Rachel zatím hledá nový byt, pomoc ji nabízí Ross i dlouholetý obdivovatel z kavárny, Günter. Ross se pokouší usmířit Chandlera s Monikou a vysvětluje jim, že "zařízení jednoho pokoje" není důvod, pro nějž se normální lidé rozcházejí. Joey hledá nového spolubydlícího. Nakonec se rozhodne pro zásadní změnu: jeho budoucí spolunájemník bude dívka. Ross zatajil Rachel, že ještě stále jsou manželé. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

kratajirka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Phoebe sedí v kavárně, tužka leží na stolku.) Rachel: Phoebe? Chci se tě zeptat.. Phoebe: Pššš... Jsem soustředěná. Rachel: Vždyť koukáš do blba. Phoebe: Jen se snažím pohnout tou tužkou. Rachel: Touhle? (Rachel zvedne tužku.) Phoebe: Funguje to! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (5)

  • Chandler (Matthew Perry) v epizóde spomína videohry "Space Invaders" a "Asteroids". (Pat.Ko)
  • Když se Chandler (Matthew Perry) a Monika (Courteney Cox) baví, co udělají s volným pokojem, tak si Monika kousne do jídla na talíři. V dalším střihu má ale pusu prázdnou. (Duoscop)

Reklama

Reklama