Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel na Den díkůvzdání pozvala Taga, protože se mu chce konečně přiznat, že se jí líbí. Sotva se však Rachel vyzná ze svých zatím tajných citů, Tag z balkonu zahlédne, jak mu kdosi krade auto, a vyběhne ven. Kluci zkoušejí své vědomosti ve hře "Napiš všechny státy USA". Protože se jim nedaří, Ross se posmívá, že nejsou vlastenci. Ale brzy se ukáže, že to opravdu není tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Phoebe u Moniky ubytovala psíka, ale Chandler psy přímo nesnáší a tvrdí, že je na ně alergický. Ostatní se ho marně snaží obměkčit. Po čase si Chandler s překvapením začíná uvědomovat, že si pejska oblíbil. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Když Monika (Courteney Cox) s Phoebe (Lisa Kudrow) pustí psa z pokoje, tak zůstanou stát před dveřmi, které jsou v různých záběrech vždy jinak otevřené. (Duoscop)
  • V epizodě Joey a porsche Phoebe (Lisa Kudrow) prosí Chandlera (Matthew Perry) a Moniku (Courteney Cox) o hlídání tří štěňátek o víkendu. Oba souhlasí. V této epizodě se ale dozvídáme, že Chandler psy nesnáší a dokonce prý se psem nevydrží v jedné místnosti. (Alfréda)
  • Když si Ross (David Schwimmer) nemůže na začátku epizody vzpomenout na všechny státy, tak jsou dveře za ním v některých záběrech otevřené a v jiných zavřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama