Ako vyzeral môj všedný podvečer v roku 1988 od 18.30h ? Spolu s celou rodinou som na ORF 1 "čučal" na tento romanticko - mysteriózny seriál. A napriek tomu, že TERMINÁTORa som už dávno videl, až tu som naplno objavil LINDU HAMILTON.(16.5.2009)(16.5.2009)

• danecek24

Zlatý Glóbus - cena (1) - 46. ročník (za rok) 1988 - *Nejlepší herec v seriálu (drama) - Ron Perlman + nominace (4) - 45. ročník 1987, 46. ročník 1988 - Nejlepší seriál (drama), Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Linda Hamilton(27.2.2009)

Som jeden z tých, ktorý sa zo seriálom zoznámil vďaka zahraničným televíznym staniciam a to kedysi dávno. Veľmi sympatická a vtedy mimoriadne populárna romanticko-dobrodružná zábava.(23.3.2011)

Damienomen, pod to se můžu jen podepsat :-) souhlasím se vším(22.1.2009)

Je to už skoro 20 rokov čo som videl prvý krát a naposledy tento seriál.A aj ked ho vysielala rakuska televízia a z nemčiny som nevedel prakticky ani slovo,bol som nadšený a "hltal"som všetky diely.Vtedy ma fascinoval hlavne Vincent a jeho komunita žijuca v podzemných kanáloch a katakombách.Neviem či aj po tolkých rokoch by som mal ten istý názor ,ale v tej dobe tento seriál nemal aspon podla mna konkurenciu.A Ron Perlman ako Vincent vyzeral lepšie než v skutočnosti.(29.11.2008)

jednoducho najdokonalejší seriál aký som kedy videl.toť vše(17.3.2009)

Musím povedať, seriál zo svojho detsvta si už moc nepamätám, ale z toho, na čo si spomínam, som bol vždy priklincovaný pred Tv obrazovkou a s napätím očakával titulnú zvučku seriálu, a o čom asi bude opäť epizóda..? Ako dieťa ma velmi fascinovala levia tvár Rona Perlmana a (ak sa dobre pamätám), tá "stoka / kanál", v krtorej žil.. A tuším sa zakaždým objavil na balkóne, za záclonou bytu Lindy Hamilton, ktorá k nemu len podišla a skončili v spoločnom náručí.. Naši to vtedy tuším ani nedávali, zakaždým to išlo niekde na ORF a pod. Čo je teda škoda! Seriál bol ale perfektný!(2.2.2012)