Reklama

Reklama

Angel

(seriál)
  • USA Angel
USA, (1999–2004), 80 h 40 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

David Boreanaz, Alexis Denisof, J. August Richards, Charisma Carpenter, Andy Hallett, Amy Acker, Glenn Quinn, James Marsters, Vincent Kartheiser (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Angel, upír s duší, po odchodu ze Sunnydale zamíří do L.A., kde chce pomáhat bezmocným a nadále pokračovat v boji proti zlu, aby tak aspoň částečně odčinil staré hříchy. Kromě jiného mu však život komplikuje i démonická právnická agentura Wolfram & Hart, která je přesvědčená o jeho důležitosti v blížící se apokalypse. Jeho tím tak čekají v tomto nikdy nekončícím boji krušné chvíle. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

ArsenalEagle

ArsenalEagle (hodnocení, recenze)

jhr

Tak Spike rozjíždí jak Buffy, tak i oživuje Angela :-) Spolu s Anyou to je nejlepší postava z toho universa

ArsenalEagle

ArsenalEagle (hodnocení, recenze)

GreatestFan

Jako dle mého Angel oproti Buffy není tak zábavnej - je ponurejší a "dospělejší". Jako vážně vtipnej díl můžu vypíchnout asi jen Smile Time. 

na příspěvěk reagoval jhr

GreatestFan

GreatestFan (hodnocení, recenze)

Schválně, jakých jsou vaších cca 5-10 nejSRANDOVNĚJŠÍCH epizod? U mě Smile Time, Carpe Noctem, The Girl in Question, Guise will be the Guise, Life of the Party

na příspěvěk reagoval ArsenalEagle

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

tempus: Jojo..nevím, jak moc si pamatuješ vedlejší postavy, protože mně se za tu dobu leccos z dějových linií vykouřilo, ale James hrál superteroristu Barnabase :)

tempus

tempus (hodnocení, recenze)

novoten: On Marsters hrál v Caprice? vůbec jsem si ho tam nevšiml.

Rofodog

Rofodog (hodnocení, recenze)

Tak když porovnáš Angela v první sérii Buffy a Angela z 5. série Angela, je to taky o něčem jiném :) Ale stále to tam je :)

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Rofodog: Já viděl Jamese v posledních letech v Torchwoodu a v Caprice a obzvlášť ve druhém případě..ne snad, že by nevypadal dobře, ale prostě už to Spike není :)

Ale zase pozor - ve chvíli, kdy na twitteru oznámí Whedon, že si natočí televizní speciál After the Fall, kde si zahrají David, James, Amy a spol. tak budu skákat do stropu mezi prvními, make no mistake :)

Rofodog

Rofodog (hodnocení, recenze)

Navíc maskéři dokáží skoro vše, jak nechat někoho zestárnout, tak i omládnout :)

Rofodog

Rofodog (hodnocení, recenze)

No v Bones vypadá stále ve formě, ale Masterse jsem už moc neviděl. Ale četl jsem, že by měl být s Charismou v jedné epizodě Lovci duchů.

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

AngelusCZ: Nevypadá to. Občas se taková naděje objevila, ale poslední dobou už to jsou jen fandovská přání. Navíc co si budeme povídat, Boreanaz na Angela už moc nevypadá a takový Marsters už oslavil padesátku a vrásčitého Spika snad ani vidět nechci :)

Rofodog

Rofodog (hodnocení, recenze)

8. série je v češtině a pozdějí dokončená ve slovenštině, ale problémy s pochopením nehrozí :) Navíc konec 8. série je šrumec  jako bonus všechny známé postavy na jedné lodi (kdo už dočetl pochopil).

AngelusCZ

AngelusCZ (hodnocení, recenze)

heledte, mozna to bude trochu trapny, ale chtel bych se zeptat jestli nikdo nevi i nejakym comebacku angela.. ? nakym pokracovanim , filmovym, serialovym, o komixu vim... :) 

Xaeroo

Xaeroo (hodnocení, recenze)

novoten: ;) vím, hned mě to taky napadlo :D, ale už sem to odeslal :)))

Xaeroo

Xaeroo (hodnocení, recenze)

Rofodog: jj:) After the Fall už mám, je to tak. Buffy 8. sérii mám taky už  snad v CZ.:)

Xaeroo

Xaeroo (hodnocení, recenze)

novoten: Chápu:) Tak Buffy mi nevadí, jak zkončila, to spíš Angela je třeba dočíst. Navíc 5. sérii Angela beru z části jako pokračavování Buffy, dost věcí se dovíme o "scooby gangu" a navíc se objeví "blonďák", který taky dost věcí objasní:) Jen mi vadí, že v obou seriálech se řeší otázka proroctví, na kterou však nedostaneme odpověď. :)

V zajímavostech sem četl, že Sarah chtěl Joss v 5. sérii Angela, což by podle mě, taky pomohlo s vyprávěním této série, bohužel nemohla, a na poslední epizodu ji už nechtěl. Škoda.

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Xaeroo: Jinak ne že by mi nestačilo to, co nám dalo dvanáct sérií obou seriálů, ale když se na komiksech podílel i Joss, tak proč bych se nepodíval :) Nicméně sám za sebe to beru tak napůl jako nějaký fanfiction, tím spíš, že sám Whedon upozornil, že některé zvraty, které se odehrály v komiksu (napovím - finiš osmé série), by se v seriálu nikdy nestaly. Ale to už by byl spoiler jak vrata :)

Xaeroo

Xaeroo (hodnocení, recenze)

novoten: :) Právě že sem četl jen ty výtažky a jen zhruba no, tak to je pěkný no teda, to vim teda kulový :D Takže taky ses koukám nespokojil s filmovým zpracováním, no dobře, asi začnu číst..:)

Rofodog

Rofodog (hodnocení, recenze)

Xaeroo:  Máš v tom zmatek :) SPOILER:                                     Z Angela se stane člověk.

Vlking3598

Vlking3598 (hodnocení, recenze)

Xaeroo: Super, ďakujem :D Toto by ma ani vo sne nenapadlo, že také niečo je :-D

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

Xaeroo: Ale to víš, že se setkají :) asi jsi osmičku Buffy neprostudoval pořádně :)

Jinak za mě osmá série Buffy hodně fajn, přestože některé linky byly opravdu navíc. Devítku jsem zatím nerozečetl, čekám na víc sešitů. Angela jsem přečetl After the Fall. Měl jsem pár výtek, ale pozdější čísla jsou ještě o třídu níž bohužel a časem jsem sérii dropnul.

Xaeroo

Xaeroo (hodnocení, recenze)

Vlking3598: určite si prohlidni, nebo prostuduj komiksový pokračování:) SPOILER! otázku Buffy a Angel už bych neřešil, nějak sem se nedočetl, že by se pak někdy setkali, za to Spike s Buffy spolu bojují, mám pocit v 8. i 9. sérii Buffy, přidá se knim i Illyria , no řekl bych že krome Weaslyho ten poslední boj přežili všichni, snad i Gunn, nevim jistě:), proroctví "šan-šu" nevim že by se naplnilo - Spike i Angel jsou pořád upíři s duší, komiks Spike sem nečetl, jen zhruba pokračováni Angela a BUffy je to anglicky totiž :) a skoro všchno napsal Josh Whedon. postavy ze Sunnydale drží pořád spolu akorát že bojují v LA (Willow, Xander, atd..) akorát Gilese myslim, že jsem tam četl, že ho zabil Angel ntusim ale proc a jak:) rikam je to anglicky:D

http://buffy.wikia.com/wiki/Buffy_the_Vampire_Slayer_and_Angel vse najdes tady..

Xaeroo

Xaeroo (hodnocení, recenze)

http://buffy.wikia.com/wiki/Buffy_the_Vampire_Slayer_and_Angel

zde si můžete přečíst komiksový pokračování Buffy (8. a 9. série) a Angela + další díla - Angel and Faith, Spike (spinn-off Angela)  a mnoho dalšího je toho tu hodně:)

osobně Angela po 5. sérii neuznávám jako ukončenýho ani náhodou, když má pokračování, sice nezfilmováný, ale má :)

Buffy to samý:) určitě prostudujte;) jen dodám, že Buffy a Angel jsou nejlepší a nejkomplexnější seriály, nebo díla, jaký kdy byly natočený, to že maj takový hodnocení, akorát svědčí o předpojatosti hodnotících a degeneraci lidí, kteří nevydržej zpočátku pomalejší tempo, nebo se nedokážou vůbec vžít do děje a hodnotěj jej po pár epizodách.. upřímě neznám lepší fantasy příběh ve světě filmu. Jo a co se týče primy cool dabingu, tak to je snad zlej sen:) naštěstí sem si sehnal Angela i v originále, a je to zas uplně jinej serial..:)  

masw

masw (hodnocení, recenze)

Nejhorší je soudit po scéně Connor - Angel bez akčních scén :D

Reklama

Reklama