Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Sisko musí pomoci klingonskému důstojníkovi Hvězdné flotily Worfovi rozeznat jeho loajalitu. (SkyShowtime)

Recenze (6)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

chtěl sem dát jen 3*, ale jako smiluju se na ty 4*. Je tam hromada věcí, co nejsou přímo špatně, ale mohly být snadno o dost líp. Tempo vyprávění, třeba. Popř. důvěryhodnost některých story-lines (např. Worfovo "rozhodování se" o setrvání bylo sakra nedůvěryhodný a čitelně "tady sou scény abysme se dostali tam, kam potřebujeme") Nebo, opět, silná povrchnost celé linky Klingonů, kteří náhle změní politické směřování celého Impéria, ale background k tomu jako divák nedostanu takřka žádný. Když jsem u Klingonů - celý ten začátek s kontrolováním lodí okolo... wut? Taková logicky zbytečná samoúčelnost... Prostě dobrej dvoudíl a nakopávač série, rozhodně, ale jako těch řemeslných nedokonalostí tam bylo fakt hodně. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, tohle bylo skvělé! Jediná škoda byla, že se lodě federace dostaly na místo s takovým zpožděním. Mohlo to být ještě epičtější a Klingoni by mohli (na čas a pro jednou) padnout v boji... Počínaje tímto dílem se DS9 stává konečně důstojným Star Trek seriálem (úvodní tři série, jsou až na několik dílů velice slabé) a provedené změny jsou ku prospěchu seriálu. Worf sice nikdy nebyl můj oblíbenec, ale je (stejně jako O'Brian) důležitým pojítkem se zbytkem ST takže v pořádku! // Dokonce mnou často kritizovaný dabing, který od tohoto dílu dělal někdo jiný, je správný v názvosloví, rychlost je konečně warp, hodnosti jsou tak jak mají být, jména se přechylováním podivně nekomolí a kvalitativně je o dvě třídy výš než dosud. Dobrá práce! ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizody S04E01 a E02. Strhující začátek výborné 4. série. Garak a Dukat bok po boku proti Klingonům. Nakonec došlo na Korova slova z Errand of Mercy: It would have been glorious ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama