Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Blues smutné kočky (S01E103)

(epizoda)
  • USA Blue Cat Blues
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1956, 7 min

Obsahy(1)

Nezvykle smutný díl vypráví o tom, jak se Tom snaží získat zpět lásku své kočičky, kterou obklopuje penězi a přepychem jeho sok. Tom si ovšem nemůže dovolit utrácet tolik peněz, zadluží se a jediným východiskem je pro něj smrt. (Los)

Recenze (8)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Získat zpět lásku? To se nemůže podařit. To je proti zákonům o lásce. Není možno mít rád někoho, kdo lásku neprodukuje, ale naopak nenávist a závist a zašť. A chtít lásku po takové kočičce? To nikdy! Ani by ji nebyla schopna dávat. když má takové záporné vlastnosti. Ještě že na to Tom taky přišel. Chtělo to svůj čas, ale přišel na to. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tom si najde samičku, samička si najde jiného samečka. Jarry je odkopnut. Tom utrácí všechny peníze. Jiný sameček jich má víc. Tom podepisuje lichvářské půjčky. Tom podepisuje otroctví. Tom je v háji. Jarry je znovu odkopnut když se snaží pomoct. Tom chlastá. Tom ožralý a zklamaný životem sedí na kolejích. Jarry prožije de facto totéž a sedí oba ožralí na kolejích a houká vlak... Snad jediné episoda, kterou si pamatuju a už tehdy mi připadala zvláštní nerovnováha mezi melancholickým příběhem a vtípky podporované klasickou cartoonovitou hudbou ()

Reklama

Reklama