Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Doktor Jekyll a pan Myš (S01E30)

(epizoda)
  • USA Dr. Jekyll and Mr. Mouse
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1947, 7 min

Předloha:

Robert Louis Stevenson (kniha)

Obsahy(1)

Tom sa snaží vychutnať svoju dennú dávku mlieka. V tom mu však bráni Jerry, ktorý mu z neho stále pije a nepomôže ani zavretie mlieka do trezora. Tom sa preto rozhodne, že keď ho tak veľmi chce, tak mu ho dá. Ibaže s troškou špeciálnych prísad, po ktorých by mal zaručene umrieť. Čo sa však nestane? Jerry miesto toho aby umrel, sa premení na obrovského svalnatého myšiaka, ktorý s Tomom riadne zatočí. (pivo)

(více)

Recenze (16)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

***Celkem 94%***YouTube/// Obsazení 9/10 Děj 10/10 Hudba 9/10 Animace 9/10/// PLUS: ze začátku Jerryho drzost nezná mezí, pak si myslíte že je kouzelník jak dobře dokáže na Toma vyzrát a závěrečná pointa je dokonale vražedná MÍNUS: tentokrát se tu najde pár nelogičnosti, když Tom namíchá Jerrymu "jed" který rozpustí i lžičkou, kterou Tom použije, proč se nerozpustí i ta miska do které to přichystal, a za další když se to pro sebe rozhodně sám Jerry znovu namíchat, jak ví, které přísady použít?/// Shrnutí: Ovšem kdo by se pozastavoval nad takovou drobností. Na prostoru 6ti minut je to prostě dokonale zábavné./// PS: Neustále mě překvapuje originalita autorů ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach ta chemie, tak málo stačí k tomu, aby se něco zvrtlo, jedna drobnost a místo zvětšovacího elixíru máte zmenšovací, to je pech... Výrobní proceduru jsem se snažil přesně zkopírovat a elixír aplikovat na určitou část svého těla, ale bohužel se mi stalo něco podobného jako Tomovi... Fakt, tohle není sranda, teď srát na Toma a Jerryho, ale co můj penis?! POMOc! 9/10 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama