Reklama

Reklama

Méďa Béďa

  • Česko Méďa Béďa ve filmu (více)
Trailer

Ve vzduchu je cítit jaro – a Cindy se budí do lásky. Jenomže pak si Béďa zahraje na Robina Hooda (“bohatým bral a medvědovi dával”) a ranger Smith ho pošle do ZOO v San Diegu. Tedy alespoň si to myslí. Cindy se vydá hledat Béďu do Kalifornie a skončí v cirkusu bratří Chizzlingových v Missouri! Béďa a Bubu ji spěchají zachránit “a když se do toho Béďa dá, tak nikdy nezklame!” (Magic Box)

(více)

Recenze (86)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

"Béďo, říkej mi sladké nesmysly!"......"Nesmysl, nesmysl, nesmysl a že jsi tak sladká, Cyndo, tak přidám ještě jeden nesmysl.". Jo, to je romantika :-))) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Ano, přesně jak říká Trellíno. Méďa Béďa bylo mé dětství. Báječný příběh s nezapomenutelnýni písněmi. Zamáčknu slzu a zavzpomínám. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tak tohohle medvěda naprosto zbožňuju. Nejenom jeho krátké příběhy, ale i tento film, který se jim plně vyrovná. Podle mě je to spolu s Flinstonovými (a samozřejmě Tomem a Jerrym, to je kapitola sama pro sebe) nejlepším počinem Hanny a Barbery. Navíc s vynikajícím českým dabingem. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $2,438,233Tržby Celosvetovo $2,438,233║ v celku podarená traškarina /60%/ ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Hey There, It's Yogi Bear! V roce 1964 se Méďa Béďa a Bubu konečně dočkali prvního celovečerního filmu. A ne ledajakého, dokonce hned muzikálu. A tak mohla přispěchat roztomilá medvědice Cindy a romance mohla začít. Jo, tyhle Hanna-Barbera celovečeráky zbožňuju. "Dejte mi rouru, stejně má ďouru!" Podobná bomba je i celovečerák Flintstoneů The Man Called Flintstone a pozdější Jetsons: The Movie a nejnovější Top Cat. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Američané natočili spousty kreslených filmů, ale ne každý má tak příjemně dojemný humor, jako Méďa Béďa, jenž útočí v podstatě na lidskou bránici hlavně obrazovým způsobem. I když o humorné hlášky není také nouze. Pravdou je, že kreslené pohádky od firmy Hanna a Barbera nejsou tak pohádkově uhlazené jako od Walta Disneyho, ale dá se s trochou nadsázky říct, že prezentují přímočařeji lidský svět. Ostatně se domnívám, že film je sice určen pro malé děti, ovšem díky vtipnému zpracování se může líbit i starším divákům. Avšak jedno je jisté, medvědice Cinda věděla co je to opravdu milovat. No nepromarněme to a podívejte se, pokud chcete vědět více. Třeba nebudete litovat. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

90% - Nemám důvod Béďovi nedat pět hvězd, jelikož jsem ho jako malý viděl opravdu mockrát a skvěle jsem se bavil... ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Pohádka mého dětství, kterou nikdy žádná jiná nepřekoná! Ani její 3D pokračování. A nejvíc miluju Raťafáka!♥ ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když se filmařina dělá poctivě. Parádní animák s ještě parádnějším dabingem. Za dialogy by měli dávat cenu (Zdena Psůtková), písničky jsou pro radost a dlužno dodat, že ústřední trojka Bruder, Janoušková, Šecová si ostudu neudělala, italskou sonátu pak zapěje sám Milan Chladil. Vtípků a gagů je tu stejně jako u prvních Tom a Jerry nepočítaně. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 9.4.1977 --- réžia českého znenia (ÚPF) = R. KALINA, réžia slovenského znenia (SPF) = SVäTOPLUK ŠABLATÚRA (7.2.2009) ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý kedysi dávno bežal v TV v slovenčine som mál rád, no tento film ma nebavil. Narozdiel od krátkych seriálových epizód, tu sa nachádza veľa nudnej vaty a aj dosť otravných speváckych vystúpení. Navyše som si nemohol ani za nič zvyknúť na český dabing, úplne iné hlasy než v slovenčine a už len to premenovanie Yogiho na Béďu mi príde na hlavu. Celkový dojem teda úplne priemerný, neviem, či som sa čo i len raz zasmial. ()

Reklama

Reklama