Reklama

Reklama

VOD (1)

Björn postaví Hvítserka před soud za vraždu Lagerthy. Ten se přizná, a tak ho Björn odsoudí k upálení zaživa. Ubbe se pokouší Hvítserka přesvědčit, aby požádal o milost, ale Hvítserk věří, že byl veden bohy, aby pomstil smrt Aslaug... (TV Prima)

Recenze (15)

SEVILIA 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

------SPOILER-------- poor Hvitserk :/ damn boy!!! čakala som osobne od Hvitserka viac než úbohú trosku, ktorá mi zabije moju najoblúbenejšiu postavu. Neviem no, bol mi vždy určitým spôsobom sympatický, tak dúfam, že tým, že ho Bjorn vyhnal z Kategatu prestane žrat houby a chlastat a schopí sa. Ivar - asi najzaujímavejšia postava, Bjorn sry ale asi najvačší looser v tejto sérii, ne že zlyhal jak manžel ale aj jak otec či kráľ :(, je mi ľúto Gunhild, ukázala sa, že je pravá štítonožka, odvážna, silná a aj milujúca matka, uvidíme, čo vznikne z toho nešťastného trojuholníku, držím jej palce, vyzerá, že má aj nejaké božské schopnosti (golden tears, predictions).... Sviňa Harald si zaslúží, príde aj na neho....Jediné čo by ma zaujímalo a som veľmi zvedavá, či sa ešte objaví do konca seriálu Rollo, hmmm, šak je to otec Bjorna, mohol by mu nejak pomôcť :) Čo sa týka ešte Ubba, tak dúfam, že nájde Flokiho a Goddenland. AMEN ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Katheryn Winnick na postu režiséra mile překvapila. 8 díl se příběhem posunul dále, a já se už moc těším na bitvu s Rusy, při té závěrečné třetině jsem měl husinu, a ani nevím proč. Díl má několik skvělých momentů - Gunnhild a její proslov k lidem Kattegatu, scéna v Rusku, kdy sedí u stolu, to se opravdu povedlo. Dále Bjorn mluvící kolem točící se kamery, ta scéna měla WOW efekt, a to nejlepší, flashbacková scéna z druhé série, kdy Lagertha s Bjornem opouštějí Ragnara, neudržel jsem slzy. Už jen dva díly, a je tady zase dlouhá pauza, tak snad nás pořádně navnadijou na druhou polovinu 6 série. :) ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomsta za Lagerthu rýchla a taká nič moc, avšak pasáže v Kyjeve celkom zaujímavé, odhalenie, že Bjorn obrába ďalšiu brázdu funny, Ubbe ide na Island (a možno potiahne aj na "USA"), no a v závere sa dočkáme krátkeho ale slušného útoku kyjevských nájazdníkov na vikingskú dedinu. Celkovo ale slabší diel. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Znovu dobrých 75 % stopáže úplně o ničem a sledujeme pouze jakési důsledky vynikajícího 6. dílu. Tohle prostě nejsou Vikingové dob minulých, kdy každý díl byl sám sobě vesmírem. Nyní se něco významného stane a krmí se z toho tři nadcházející díly. Znovu se zopakuji a pochválím tvůrce, že sledujeme poslední sérii, protože nápady na plnohodnotnou zábavu zkrátka došly. Úplně dobře se mi nekouká na stále více měknoucího Ivara, a to teď výjimečně nemluvím o jeho nefungujícím háděti. Doufám, že má v záloze ještě nějaký krvavý plán pro rozvíření atmosféry. Závěr dílu byl velmi dobrý a hodně naznačil, co nás asi bude čekat v závěrečných dvou dílech a já se na to velmi těším. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delší době jsem viděl seriál Vikingové.Vcelku dobré...Tento díl je skvělý.Je zde i vikingská princezna a dobitá vikingská vesnice.Dám 4 hvězdy a 80 procent.Seriál Vikingové je úžasný a dech beroucí a měl veliký úspěch.Točil se v Kanadě a v Irsku.Dávám 80 procent.Vikingové jsou velkolepý seriál.Skvělý a koukatelný seriál... ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama