Půlnoční svačinka
Midnight Snack, The
Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1941, 9 min
William Hanna, Joseph BarberaObsah
Tom nachytá Jerryho, kterak krade z lednice sýr. Chytne ho a uvězní, ovšem sám ledničce plné dobrot nedokáže odolat... (Camulator)
AngelAngie
Jeden z dílů - http://www.csfd.cz/film/69266-tom-a-jerry-tom-and-jerry/(30.7.2008)
Kulmon
Video můžete zhlédnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=az-BhohgWmw(21.4.2009)
Smok
Tieto najstaršie diely mačkomyších animákov od dvojice Barbera - Hanna, nikto už krásou animácie a originalitou námetu netromfol. Latka bola nasadená od počiatku veľmi vysoko.(9.6.2009)
Deimos
YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Efekty 9/10/// +legrácky, je to zábavné -trošku drhne zvuk a hudba/// Tak tohle prostě nemá chybu. Nejdříve si Tom dobírá Jerryho a potom je to obráceně./// Celkem 87%///(9.3.2009)
WANDRWALL
Na jedno shlédnutí.(14.8.2010)
gogos
Jeden ze slabších dílů...(8.11.2009)
Fallen_One
Průměr.(14.6.2009)
Sfinkter
Vyfouknutá náplň kremrole na Jerryho - nejlepší scéna.(30.4.2010)
zdeny99
Jeden z prvních dílů o Tomovi a Jerrym, kde ještě animace nebyla tak propracovaná jako v pozdějších dílech. A to je také jeden z důvodů, proč se mi tento díl tak nelíbil. Druhým důvodem je, že tito dva ústřední hrdinové neprovedou žádnou zběsilou honičku. Úsměvné bylo pouze, když Tom přejel zadkem po struhadle.(27.1.2011)
NeosinneR
K videniu na YouTube(20.11.2010)
Weirdman
100 a jeden spôsobov ako použiť náradíčko v kuchyni na zlobu :) ... (●)(28.9.2009)