Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Trpící kočka (S01E09)

(epizoda)
  • USA Sufferin' Cats
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1943, 8 min

Obsahy(1)

Ze začátku tohoto dílu má Tom nad svým myším (ne)přítelem navrch, ne však nadlouho. Na scéně se objeví další kočka a Jerry zkusí taktiku bez násilí. Ale kočky jsou mlsné a proto jim musí myšák přichystat pár výchovných situací. (Sfinkter)

Recenze (9)

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi, že je to první z těch nejtypičtějších dílů, kde se snad poprvé objevila celá řada věcí, které se poté staly oblíbeným klišé - sypání soli/pepře na Jerryho, obrovská špičatá boule po nárazu do hlavy, vtipné patvary kočky po nárazu do překážky, svazování ocasů do uzlu atd. Je to pěkný a nabitý díl. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +opět si Jerry nebere žádné servítky -méně nápadité a obsáhlé než předešlé díly/// Jak vidno, Jerry si poradí se dvouma kocourama. Tohle je pořád hodně zábavný díl./// Celkem 84%/// ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie je to vtipné, keď Jerry ukazuje obom kocúrom, že toho druhého má momentálne radšej? A ako ho pusinkuje? Myslím si, že to je najlepšia časť. A myslím, že toto je ešte prvý diel, kde sa objaví čert, ktorý bude Tomovi radiť. A jeho prvá veta ma vždy poriadne pobaví: "Wait a minute stupid!" A takisto keď Tom neposlúchne, príde čas na to ho poriadne sfackovať, že? Minimálne už z toho titulu treba tento diel vidieť. A samozrejme nezabudnime na scénku, kde Tom dostane po hlave bagetou a máme tu zvukový efekt ako keby sa rozbil džbán. :D Energické, vtipné, s dobrým zakončením... stojí za videnie. Hodnotenie: A- ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Prvý film, v ktorom sa objavil kocúr Butch. (SeanBean)

Reklama

Reklama