Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Na golfu (S01E20)

(epizoda)
  • USA Tee for Two
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1945, 7 min

Obsahy(1)

Tom se učí hrát golf. Když se mu konečně podaří trefit míček do jamky, míček zničehonic sám vyskočí zpět. Může za to Jerry, který je v jamce schován a míček vyhazuje. Tom se mu samozřejmě chce pomstít, začíná tak další zběsilá honička. Když je Jerry chycen, poslouží Tomovi jako dobrý stojánek na na míček při odpalu, ale jen do chvíle, než začne kocoura pronásledovat roj včel. (zdeny99)

(více)

Recenze (9)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Animace 9/10/// +nezapomenutelná hudba (hlavně v úvodu), spousta nápadů, Jerry je fakt krutej -kupodivu jsou tu i zábavnější díly/// Zas a znova mohu zopakovat, že tento patří mezi ty nezapomenutelné a jedny z nejlepších. Tom a Jerry stále více a více přitvrzují a golfové hřiště skýtá tvůrcům spoustu možností./// Celkem 94%/// ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Golf dokonce ještě ve vtipnějším podání, než od pana Beana, je to vůbec možné? Navíc Tom a Jerry, byť spolu laškují, částečně i spolupracují, je toto vůbec možné?! Jak je vidět tak ano a hned je z toho jedna z nejlepších epizod vůbec. Navíc vytvořena před tolika lety - u Toma a Jerryho se mohli smát už i naši prarodiče, tak toto snad ani není možné... 9/10 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama