Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (série)


Jak chytit myš (S01E25)

(epizoda)
  • USA Trap Happy
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1946, 7 min

Obsahy(1)

Tom se neustále pokouší chytit Jerryho a vůbec se mu to nedaří. Nakonec se rozhodne k zoufalému činu a povolá na pomoc kocoura profesionála na likvidaci myší. Podaří se oběma kocourům Jerryho chytit? (zdeny99)

Recenze (10)

Webb 

všechny recenze uživatele

Starší kousky Toma & Jerryho mají trošku jinou atmosféru, ta se mi ale sakra líbí a zábava je tu na denním pořádku. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 10/10 Efekty 10/10/// +tohle je naprostá destrukce, užasnej kocouří lovec myší, nápady, je toho tady hodně -to jedno procento si nechám pro případ, že by přišlo ještě něco lepšího/// Tak toto je pořádnej masakr, kde zničí skoro všechno. Jerry jasně vyhrává a tak si Tom na pomoc zavolá (telefonem) specialistu na odchyt myší. Ten má opravdu pořádnou výbavu a tak se Jerry musí hodně snažit, ale nakonec jsem to při každé příležitosti pořádně vrátí. Je tu spousta nezapomenutelných scének./// Celkem 99%/// ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto výtečný díl plný momentů, u kterých se potrháte smíchy, ale scénka, kdy kočky pumpují jako o život plyn do myší díry, načež si Jerry v klidu vyleze s plynovou maskou na hlavě mě dostala. ()

woody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myší specialista s vizáží a chováním drsného Phila Marlowa lovící za pomocí stetoskopu, sýra a ruční vratačky!A to by v tom byl mašák kdyby nedošlo i k explozi! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama