Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(161)

Nerozlučné duo kocoura Toma a myšáka Jerryho spolu soupeří v tomto americkém animovaném seriálu ve 163 dílech. Tom se neustále snaží chytit vychytralého Jerryho, který se jen tak nedá a dělá hloupému kocourovi naschvály. Nakonec ale stejně všechno dobře dopadne a Tom a Jerry jsou zase "kámoši jak hrom". (Zoiberg)

Recenze (651)

Turiec 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne stupídny seriál o tom ako čo najefektnejšie urobiť kladivom z druhého kašu. Nechápem, čo je na tom pre deti. Ja by som to žiadnemu dieťaťu nedovolil pozerať. To si vážne myslíte, že to na ne nemá ŽIADNY vplyv? Neverím... Jedna * je za výborné remeselné zvládnutie animácií a zvuku. Ale len o tom nie je film ani seriál. Inak hodnotím ako odpad odpadu! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Klasický krátkometrážny animovaný seriál, ktorý som priam hltal. Mal som natočených veľmi veľa častí a neskôr som videokazetu s nimi požičal kamarátovi, ktorý ju dosť zodral. Tom & Jerry je klasika veľkého významu, do sveta dostal pre ľudí aj známy znak &. Avšak musím sa priznať, že nie všetky diely som mal rád. ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Už jako malý jsem absolutně nechápal, co všechny na tomhle fascinuje potažmo baví a nebyl mi seriál moc po chuti. To se doteď vůbec nezměnilo, co jsem ho kdysi namátkou zahlídl po několika letech znovu a uvědomil si proč. Mám rád nadsázku a vím, že není třeba všechno brát vážně, ale zde si nemůžu pomoci. O to hůř, že je Tom a Jerry určen pro malé děti, kterým krásně servíruje násilí, vzájemnou rivalitu, šikanu, dělání sviňáren a další věci... Forma je pohádková a přitom ve své podstatě pěkně zvrácená. Svým dětem, bych nerad něco takového chtěl pouštět. Zbytečná samoúčelnost... ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Kto by ich dnes nepoznal? Dve nerozlučné zvieratká, kocúr Tom a myšiak Jerry nám ukážu pravú zábavu a dobrodružstvá, o ktorých normalný človek môže len snívať. Celkový dojem: Tom & Jerry je seriál môjho detstva. Toľko radosti, hry a nostalgie, ktoré dokáže na človekovi vykúzliť úsmev na tvári. Veľa takých seriálov sa len tak nevidí a na dvojicu Toma a Jerryho sa len tak zabudnúť nedá. Je pravdou, že nie všetky diely znesiem, ale tomuto rozhodne nemôžem dať nižšie hodnotenie. A len tak mimochodom, vždy som mal radšej Toma a veril som mu, že raz sa mu konečne podarí chytiť toho maličkého bastarda, ktorý mu každou chvíľou narobí veľa škôd v dome. Ale aj nad ním sa môžem pousmievať. Moje hodnotenie: 100% ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem měl hodně, hodně, hodně dílů na VHS a nebylo odpoledne, kdy bych se nekoukal. Byl jsem na na Tomovi a Jerrym závislý! Bylo mi jedno, jestli jsem jeden a ten samý díl viděl pět dní za sebou, tahle sympatická dvojice mi dokázala vykouzlit úsměv na tváři, a já na oplátku zůstal věrně přilepen u obrazovky a byl jsem hodný... Dokud neskončil poslední díl! :D ()

Galerie (278)

Zajímavosti (40)

  • Jde o první díl, v němž se objeví buldok Spike, a zároveň v této epizodě premiérově Tom a Jerry spojí své síly, aby se navzájem ochránili. (HellFire)
  • Z důvodu politické korektnosti byly v některých pozdějších verzích odstraněny kontroverzní prvky jako stereotypizovaný obraz černošky, začerňování obličejů nebo kouření. (L_O_U_S)

Související novinky

Warneři posouvají své filmy

Warneři posouvají své filmy

13.06.2020

Tenet, Wonder Woman 1984, čtvrtý Matrix i duel Godzilly a King Konga - studio Warner Bros. posunulo celý svůj kalendář. V případě prvního zmíněného se jedná o dvoutýdenní odsun, snímek tak dorazí do… (více)

Zemřel oscarový Gene Deitch

Zemřel oscarový Gene Deitch

20.04.2020

Gene Deitch, mimo jiné taky animátor slavného seriálu Tom a Jerry, zemřel ve věku 95 let. Režisér a scenárista měl na kontě Oscara za nejlepší animovaný krátkometrážní film z roku 1960, zajímavostí… (více)

Reklama

Reklama