Reklama

Reklama

Diagnóza vražda

(seriál)
USA, (1993–2001), 130 h 55 min (Minutáž: 40–45 min)

Tvůrci:

Joyce Burditt

Hrají:

Dick Van Dyke, Barry Van Dyke, Victoria Rowell, Charlie Schlatter, Michael Tucci, Scott Baio, Delores Hall, Gary Graham, Lisa Sheridan, Cynthia Gibb (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Ačkoliv je doktor Mark Sloan zaměstnán vedením losangeleské nemocnice, vždy si najde čas, aby pomohl s vyšetřováním záhadných vražd místní policejní stanici. Zde pracuje jako detektiv jeho syn Steve... (oficiální text distributora)

Recenze (64)

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Hustý vztah profesora a jeho syna. Měl jsem ho tak trošku rád. herecké výkony a napětí lehce nadprůměrné, ale není to žádná hvězda. Na zabití času dobré. Pokud chcete vidět povyšování doktora nad mladšími. Pokud chcete vidět idylisticky, tak se dívejte na tohle. Mě to nepřišlo skvělé. Snad až na tu hru milionář, kdy vyhrával náš doktor o 106, protože má skvělou paměť a vyzná se. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

O dva řády lepší než To je vražda, nachcala, což je i tak dost špatná vizitka. V podstatě to jede podle úplně stejného mustru, akorát jsou tam mnohem zajímavější postavy (a především takové, které člověku nepumpují do krve adrenalin ze vzteku). Jinak ale není moc o co stát, leda by měl člověk zlámané ruce i nohy a musel ležet v nemocnici. 30% ()

Reklama

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejdementnějších seriálů, co je v TV k vidění. Je to věrná kopie To je vražda napsala, stím rozdílem, že v hlavní roli není vševědoucí spisovatelka detektivek, ale senilní doktor, který je taktéž vševědoucí a všechny případy jeho neschopného syna, který je detektiv vyřeší za něj. Zkrátka debilní kopie debilního seriálu. Nechápu proč naše TV tohle svinstvo pořád donekonečna opakují. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Každá televize, která musí zajistit čtyřiadvacetihodinové vysílání, zaplňuje dopolední i odpolední čas, kdy divácká sledovanost klesá, pořady méně finančně nákladnými. Tento nemocniční krimiseriál k nim taky patří, ale ve své kategorii ho řadím k těm lepším. I když není nikterak objevný, svůj úkol nenáročné zábavy plní. Přestože jednotlivé epizody řeší podobné případy, jako řada jiných seriálů a mnohé nelogičnosti se tam najdou, ráda se na něj občas dopoledne podívám. ()

Blazin odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ještě více dílů (díval jsem se s přítelkyní-velká chyba!!!-jako dívat se na ten seriál), tak jsem se rozhodl dát odpad, protože tento seriál opravdu nesnáším, ze začátku to ještě šlo, ale jak jsem viděl víc dílů, tak to jinak opravdu nejde. Seriál je o doktorovi, který je nejlepší jako doktor a v podstatě i jako detektiv, všichni si od něj nechají radit a on přemůže i teroristy svou chytrostí a odhodláním, ještě navíc hlavní hrdinové jsou tak nesympatiční herci, takže z toho všeho vychází totální blbost, kterou nesnáším a jestli uvidím ještě jeden díl tak asi rozsekám televizi. ()

Galerie (224)

Zajímavosti (7)

  • V epizodě "Gangland" bylo odhaleno, že Amanda je adoptovaná. Ve skutečnosti i herečka, která ji hraje - Victoria Rowell, je adoptovaná. (HappySmile)
  • Když Victoria Rowell (Amanda Bentleyová) otěhotněla během přestávky mezi dvěma sériemi, její těhotenství bylo vysvětleno tak, že se vdala za vojenského pilota, který se ovšem v seriálu nikdy neobjevil. (HappySmile)

Reklama

Reklama