Reklama

Reklama

Nemocnice Chicago Hope

(seriál)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (1994–2000), 141 h (Minutáž: 60 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Režie:

James Frawley, David Semel, Dennie Gordon, Mel Damski, Martin Davidson (více)

Hrají:

Mandy Patinkin, Adam Arkin, Christine Lahti, Mark Harmon, Hector Elizondo, Peter Berg, Jayne Brook, Vondie Curtis-Hall, Thomas Gibson, Roxanne Hart (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(141)

Obsahy(1)

Vteřiny, které rozhodují o životě a smrti. Personál nemocnice musí být připraven, osobní problémy jdou stranou. Nad vším bdí nesmlouvavý ředitel. (oficiální text distributora)

Zajímavosti (8)

  • Herec Ken Jenkins si v seriálu zahrál dvakrát epizodní role a pokaždé se jednalo o jinou postavu. Nejprve byl hlavním hygienikem, který na čas zavřel nemocnici kvůli rozšiřující se bakterii (ve 20. epizodě 1. série - ''The Virus'') a poté hrál strojvůdce lokomotivy, který se nakazil TBC (ve 12. epizodě 6. série - ''Letting Go''). (Bube1)
  • Mandy Patinkin (dr. Jeffrey Geiger) v rozhovoru o seriálu prohlásil, že natáčení bylo tak náročné, že když ho přijel na týden navštívit syn, tak se s ním sešel pouze na pár chvil. Bylo to hlavně proto, že se často natáčely až 4 epizody současně. (Bube1)
  • Mandy Patinkin (Dr. Jeffrey Geiger) opustil seriál ve 2. sérii, protože nezvládal být tak daleko od své rodiny. Natáčelo se v Los Angeles a rodinu má herec v New Yorku. (Bube1)

Související novinky

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

Reklama

Reklama