Reklama

Reklama

Jiná liga

(pořad)
Trailer
Publicistický / Sportovní
Česko, 2019, 45 min

Obsahy(1)

Fotbal úplně jinak, než jak ho dosud znáte: Chytře, s úsměvem a i tak trochu retro. Nová show trojice Jiří Hošek, Luděk Mádl, Jindřich Šídlo. Fotbal je posedlostí a vášní pro dvě třetiny planety. Včetně trojice populárních tváří Televize Seznam, jež ale rozděluje rivalita jejich oblíbených klubů, tedy Arsenalu a Tottenhamu. Jiná liga = fotbalová show, jakou jste v Česku zatím neviděli! (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

osmdesatosm 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu pořad, který jsme v Česku zatím neviděli. Tak zdlouhavý a nezábavný pořad tady chyběl! Pan Mádl neumí moderovat a už vůbec ne hrát. Jeho fotbalová laboratoř je výsměch a hrané scénky s panem Hoškem jsou trapné a vtipné jen nechtěně. Neustálé vzpomínání Šídla na léta minulá a snahat napasovat datum každé zmíněné události na sezonu, kdy naposledy vyhrál Tottenham titul, už ve druhém dílu nudí a obtěžuje. Vše, co se v jednom 45 minutovém dílu odehraje, by se dalo vměstnat do 25 minut. O aktuálnosti pořadu také nemůže být řeč, díly jsou zjevně točeny dlouho dopředu. Snaha o fotbalový Top Gear se nepovedla a Šídlo se nestane fotbalovým Jeremy Clarksonem. Jo a Seznam by panu Mádlovi mohl nechat ušít pořadné sako. Na ty rukávy dlouhé tak, že mu nejdou vůbec vidět ruce se nedá dívat. ()

Lisa 

všechny recenze uživatele

Super záležitost! Méně nagelovaných týpků s vybělenými zuby než v jednom pondělním pořadu jedné komerční televize. Více zajímavých věcí o fotbale a mnohem akčnější. Díky kluci. Jen tak dál. Good luck ! A znělka nemá chybu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama