EastEnders (TV seriál)
Velká Británie, 1985, 30 min
Paul Annett, Susan Tully, Michael E. Briant, Tom Hooper, Graeme Harper, Antonia Bird, Nick Copus, Edward Bazalgette, Steve Shill, William Sinclair, Sallie Aprahamian, Francesca Joseph, Andy Hay, Richard Laxton, Matthew Robinson, Dearbhla Walsh
Hrají:
Leslie Grantham, John Altman, Craig Fairbrass, Susan George, Preeya Kalidas, Joe Absolom, Linda Henry, Jonny Lee Miller, Jon Lee, Martin Kemp, Scott Maslen, Michelle Collins, Bill Treacher, Amanda Holden, Isobel Middleton, Haluk Bilginer, Susan Tully, Tamzin Outhwaite, Jimi Mistry, Anthony Newley, Sally Faulkner, Louisa Lytton, Paul Nicholls, Martine McCutcheon, Billy Murray, Scott Adkins, Peter Wight, Norman Lovett, Michelle Ryan, Ash Varrez, Nicola Duffett, Robbie Gee, Terry Stone, Emma Bunton, Phillipa Peak, Daniel Mays, Matthew Morgan, Nicholas Ball, Tara Ellis, Steve Nicolson, Terence Beesley, Matilda Ziegler, Nitin Ganatra, Daisy Beaumont, Chizzy Akudolu, David Armand, Ross Kemp, Simon Day, Burn Gorman, David Walliams, Jeremy Clyde, Mary Larkin, Daniela Lavender, Annabel Scholey, Richard Ireson, Christine Stephen-Daly, Josie Lawrence, Nicholas Pinnock, Michael Elphick, Matt Di Angelo, Olga Lowe, Gérard Watkins, Sophie Thompson, Daniela Denby-Ashe, Amanda Ryan, Mark Wakeling, Patrick Baladi, Sean Maguire, Dido Miles, Olga Fedori, Niall Greig Fulton, Carlos Leal, Howard Goorney, Russell Bentley, Adam Leese, David Yelland, Christine Bottomley, Julianne White, Johnny Shannon, Raza Jaffrey, Robert Kazinsky, Will Mellor, Trevor Nichols, Lorraine Hilton, Kate Fleetwood, Geoffrey Davies, Mia McKenna-Bruce, Christine Adams, Simon Quarterman, Ruth Platt, Shaun Dooley, Ron Moody, Una Stubbs, Dave Legeno, Terence Maynard, Ricky Grover, Mark Rice-Oxley, Jethro Skinner, Geoff Bell, Martin Jarvis, Arkie Reece, Emer Kenny