Reklama

Reklama

Na druhém břehu

Trailer

Obsahy(1)

Rok po otcově úmrtí rodina pokračuje v truchlení i přemítání o tom, jak se vyrovnat s hlubokým pocitem ztráty. Sestry Océane a Marine bezcílně proplouvají každodenním životem a zoufale se snaží upnout k něčemu, co by opět dalo jejich životu nějaký smysl. Navzdory tomu, že nyní sdílejí stejné chodby na střední škole, Océane svou sestru opustí poté, co se ocitne v područí staršího muže. Jejich matka se mezitím ze všech sil snaží držet nad vodou, neboť ztráta jejího zaměstnání jen umocní všechny potíže a napětí v domácnosti. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (2)

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Velmi smutný psychologický film, kde jsou všichni zúčastnění úplně na dně a my můžeme jen přemýšlet nad tím, co se jim asi honí hlavou. Nejvíc mi bylo líto té malé holčičky, scéna na konci filmu mě fakt vzala, děti by neměli zažívat takovou bolest. Téma je bezesporu silné, stejně jako samotný závěr. Trochu mi ale vadilo to pomalejší tempo a taky bych uvítala vysvětlení, jak to bylo doopravdy s tím jejich otcem. Za mě je to silnější trojka. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Silná téma, pár zaujímavých situácií a najzaujímavejší bol úvodný záber filmu. Inak očakávateľne pomalé, psychologické, s divnou francúzštinou. Proste druhýkrát to už vidieť nechcem. ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama