Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šimáček využil svatby Maděry s Ilonkou, aby prázdný statek obsadil oddílem revoluční gardy. Maděra díky své podplukovnické uniformě a pomoci vojáků z nedaleké posádky naštěstí dosáhne jejich odchodu. Zvuk letadla mu posléze vnukne nápad. Jeho válečný parťák – pilot Klučina – ho letecky dopraví do Prahy, kde Maděra obdrží dekret na pastvinářské družstvo, což je nejjistější způsob, jak ochránit statek před všemi, kteří se ho snaží získat. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napadlo mě, jestli si Maděra v tom letadle neříkal, že měl na tom válečném nebi za války víc klidu než v našem malebném pohraničí po válce. Musím trochu opravit spoludiskutujícího. Co jsem sledoval, tak Brabencův obdiv k Sovětskému svazu a jeho pokrokovým metodám se rozhořel až o něco později než ve čtvrtém a pátém díle. ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

brabenec byl blbej komouš, ale lábus navíc ještě vyžírka ahoj deda:-) srali mě oba :-)nc:-)co dělá Lábus furt na statku ?:-)3o.5.2o19 na tom břehu jsem jim záviděl, ale bylo tam moc lidí:-) 1.1.2o21 ilonka má pěknou postavu , ne českou s velkou prdelí:-) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v obci Úterý, dvoře Chýnov u Radíče, lomu Solopysky a pražské Bubenči. (M.B)
  • Letadlo v příběhu s imatrikulací OK-IFG je české Z-126 vyrobené v roce 1954. (sator)

Reklama

Reklama