Reklama

Reklama

Jump Street 21

(seriál)
  • USA 21 Jump Street
USA, (1987–1991), 79 h 3 min (Minutáž: 43–91 min)

Hrají:

Holly Robinson Peete, Steven Williams, Peter DeLuise, Dustin Nguyen, Sal Jenco, Johnny Depp, Michael DeLuise, Richard Grieco, Ne-Yo, Frederic Forrest (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(102)

Obsahy(1)

21 Jump Street je veliteľstvo pre policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. Každý s príslušníkov Jump Street bol vybraný pre schopnosť zapadnúť na strednú školu, alebo univerzitu, čo im umožňuje pracovať v prezlečení v miestach a situáciách, kde sa rádový policajti nedostanú. (sliver)

Recenze (110)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Morální poselství tohoto seriálu mi hodně dalo :-) Nééé, teď vážně. Ocenil jsem zajímavý nápad (mladí policisté řešící inkognito případy ve školách, předstírajíce, že jsou studenti) a akčno a zajímavé případy a napětí a tak vlastně vůbec všechno :-) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kriminální nápad a "roztomile" mladý Johny Depp (který se dnes za tohle asi dost stydí). Tehdy jsem se díval rád, dokud neodešel Depp. Pak to kleslo na 25%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Johnny Depp si na novinárov, pýtajúcich sa ho na tento seriál, vraj počká vonku pred budovou a tam im dá nakladačku. "To, že som podpísal zmluvu, som ľutoval už pred nakrútením prvého dielu". Znamenalo to preňho totiž roky monotónnej roboty a na dobrej nálade sa nepodpísal ani jeho vtedajší (a dodnes pretrvaný) názor, že seriály existujú kvoli reklamám - nie reklamy kvoli seriálom. Seriál má výborný nápad (mladí policajti inkognito vyšetrujú na školách) a skvelé obsadenie. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

V 90. letech kdyz nam tento serial naservirovala TV Nova to bylo neco noveho, z jineho sveta plneho pro nas nepochopitelnych problemu na skolach a vsichni to hltali. Ale i tehdy uz slo rozeznat dily slabsi a lepsi, celkove vzato pro me trochu nevyrovnany serial. Hlavne po odchodu J.Deppa uz nebylo proc v jeho sledovani pokracovat dnes uz neni k jeho sledovani absolutne zadny duvod. 2,5*. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ač dívka v pubertálním věku, byl na mě Johnny v tomto seriálu přespříliš slaďoučký:-). "21 Jump Street" je výhradně pro teenagery - policisté vypadají jako puberťáci a řeší problémy studentů. Nemyslím, že by mě to dokázalo oslovit i dnes, ale před lety šlo o kriminální nadprůměr (pro náctileté vyskoký nadprůměr), tak nebudu v hodnocení moc přísná. 65% ()

Fiftis

všechny recenze uživatele

Fajn seriál so skvelým mladým Deppom. A tiež mladým Pittom. Keď tento seriál dopozreráte, určite si nezabudnite pozrieť film s rovnakým názvom z roku 2011. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

V současné době v podstatě nekoukatelné, leč jisté kvality teen kultu tomu upřít nelze. 5/10 ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

hodnotím ze svého tehdejšího pohledu, kdy jsem byl na podobné seriály začátkem devadesátek natěšenej. Objektivně to je spíš perůměr, který zvedá Depp. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Onehdá to byla pro mě veliká citovka - dost dobrodružné, kriminální příběhy, zvláště, když se jednou za čas objevil i Booker v podání Richarda Grieca. Dnes, bohužel s odstupem času už jsme tak nakrmeni touto tématikou, že už tyto příběhy vyčpěly a ztratily svoje kouzlo. Škoda ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem sháněl hlavně kvůli Johnny Depp, což pohodička na něho a celou bandu koukat ale že bych byl ohromen se říct nedá. Hromada dílu co ale nenudí. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Sledoval som ho ako dieťa. V tom čase to bolo to najlepšie čo chodilo. Miloval som bratov McQuaidovcov. Pre mňa kultový seriál detstva. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Stejně jako většina zdejších uživatelů, oceňuji především neotřelý nápad s vyšetřováním případů ve školách a pouličních komunitách. Přidejte si k tomu "neopakovatelný look" 80. let a sympatické hlavní představitele v čele se zřejmě nejoblíbenějším hercem současnosti Johnny Deppem a pozdějším "béčkovým" králem Richardem Grieco a máte vskutku povedený krimi seriál. ()

Související novinky

Akční hrdina budoucnosti?

Akční hrdina budoucnosti?

11.11.2010

Ještě nedávno jsme se mu vysmívali pro jeho fešáckou tvářičku a nevalné herecké schopnosti, hvězda Channinga Tatuma však stoupá. V G. I. Joe jsme mu akčního hrdinu docela věřili, v pozvolna se… (více)

Reklama

Reklama