Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

(seriál)
  • Česko Baywatch: Pobřežní hlídka (více)
TV spot
USA, (1989–2001), 182 h 20 min (Minutáž: 45–95 min)

Scénář:

Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Michael Berk, Chad Hayes (více)

Hrají:

David Hasselhoff, Jeremy Jackson, Michael Newman, Pamela Anderson, Gregory Alan Williams, Alexandra Paul, Michael Bergin, David Chokachi, Yasmine Bleeth (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(241)

Krásní, mladí, opálení a ještě jednou krásní - takoví jsou plavčíci a plavčice v prosluněné Kalifornii. Tento dnes již bez mála kultovní seriál sleduje jejich starosti a radosti, práva a povinnosti, jak přicházejí a zase odcházejí a jak se vyrovnávají s náročnou prací záchranáře, kdy musejí bojovat nejen s neplavci, různými mořskými potvory, nebo nepřízní počasí, ale někdy i musí vzít zákon do svých rukou.

S téměř 1,1 miliardou diváků je podle Guneissovy knihy rekordů Pobřežní hlídka nejsledovanější seriál na světě, a k tomu ještě všech dob. (havLord)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (568)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Celkem oblíbený seriál z dětství s nezapomenutelnou úvodní melodií. Pamela s Davídkem mě svým šíleným přeskakováním vln často inspirovali a samotný děj není pro teenagera nijak špatný. Napětí nescházelo a akce byla slušná, i když si nedokážu představit, jak bych u toho dokázal vydržet nyní. Z nostalgie hodnotím Baywatch jako nadprůměr, lepší než některé trapné detektivky. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ve dvanácti možná, ale teď.. Jednou bych ale moc rád viděl seriál, kde je hlavní hrdina (ne vedlejší postava, která když se jim tam už nehodí, tak ji nechají sežrat žralokem) děsně neohroženej a vždycky vyjde bez jediného škrábance a divák se s ním ztotožní - a pak bych ho nechal brutálně zastřelit třeba nějakým obyčejným zlodějíčkem!! David Hasselhoff jest příkladem.. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Houpy hou, houpy hou.. Neoddiskutovatelná devadesátková, a minimálně co do sledovanosti, světová televizní legenda v podobě reklamní kampaně na plastickou chirurgii upozaďující scénář na úkor množství užitého silikonu, i kdyby jen navěky božské Pamely Anderson, se s nesmírnou důsledností svého času snažila mystifikovat skutečnost o nejobéznějším národě světa.. ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Hasselhoff ví, jak se vydělávají prachy. Prostě se seženou nějaký kozatý modelky, k nim hezcí hošani s vypracovanou muskulaturou a nechají se pobíhat po pláži. Příběh v tomhle případě není vůbec důležitý. Ani při vypnutí mozku se bohužel nebavím, pouze k smrti nudím. Tak sorry, ale tuhle pračku na prachy prostě nežeru. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem sledovala tento seriál s velkým nadšením. Obzvláště v létě, když z finančních či pracovních důvodů nemáte možnost odjet na dovolenou někam k vodě, tak můžete alespoň hodinku virtuálně pobýt s tímto seriálem ve slunné Kalifornii na kouzelných plážích u blankytně modrého moře. Sympatičtí a zdatní záchranáři, s nimi pohledné a přitažlivé plavčice, jednoduché příběhy, které nesmíte brát příliš vážně a hlavně to lákavé přímořské prostředí, kde bych se chtěla alespoň jednou v životě ocitnout. Určitě se v době vysílání seriálu mnohonásobně zvýšil počet turistů v této oblasti. Prvotní kouzlo už je sice pryč, ale ráda zavzpomínám a prolistuji knížku vydanou pro fanoušky. ()

Galerie (818)

Zajímavosti (62)

  • Herci mali v zmluvách klauzulu, podľa ktorej nesmeli pribrať ani schudnúť viac než dva a pol kila. Platilo to pre mužov aj pre ženy. (Willy38)
  • Počas nakrúcania sa na seriáli podieľalo 43 režisérov, 61 scenáristov, 17 kaskadérov a 64 hercov v hlavných úlohách. (krasomama)
  • Štáb a herci každoročne spotrebovali približne 140 kg mejkapu na telo, 230 litrov krému na opaľovanie, 1500 zásobníkov minerálky, 580 plaviek, 40 potápačských okuliarov a 130 surfov. (krasomama)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

25.04.2016

V devadesátých letech se vyrůstalo na spoustě seriálů, mezi ty nejzákladnější ale patřila Pobřežní hlídka. Plavčíci a plavčice, kteří běhali zásadně ve zpomalených záběrech, si už v květnu 2017 dají… (více)

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

04.03.2016

Nová inkarnace Pobřežní hlídky nejdřív zněla jako špatný nápad. Pak do ní ale naskákali Zac Efron a The Rock a ukázalo se, že by mělo jít o eRkovou komedii ve stylu 21 Jump Street. To už zní daleko… (více)

The Rock v Pobřežní hlídce?

The Rock v Pobřežní hlídce?

03.10.2014

Celovečerní verze Pobřežní hlídky už se chystá docela dlouho. Původně se uvažovalo o tom, že se na velkém plátně objeví Pamela Anderson a David Hasselhoff, tyhle plány ale nakonec vzaly za své. A s… (více)

Reklama

Reklama