Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

(seriál)
  • Česko Baywatch: Pobřežní hlídka (více)
TV spot
USA, (1989–2001), 182 h 20 min (Minutáž: 45–95 min)

Scénář:

Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Michael Berk, Chad Hayes (více)

Hrají:

David Hasselhoff, Jeremy Jackson, Michael Newman, Pamela Anderson, Gregory Alan Williams, Alexandra Paul, Michael Bergin, David Chokachi, Yasmine Bleeth (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(241)

Krásní, mladí, opálení a ještě jednou krásní - takoví jsou plavčíci a plavčice v prosluněné Kalifornii. Tento dnes již bez mála kultovní seriál sleduje jejich starosti a radosti, práva a povinnosti, jak přicházejí a zase odcházejí a jak se vyrovnávají s náročnou prací záchranáře, kdy musejí bojovat nejen s neplavci, různými mořskými potvory, nebo nepřízní počasí, ale někdy i musí vzít zákon do svých rukou.

S téměř 1,1 miliardou diváků je podle Guneissovy knihy rekordů Pobřežní hlídka nejsledovanější seriál na světě, a k tomu ještě všech dob. (havLord)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (568)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Pobřežní hlídku jsem si nikdy neužíval tolik, jako Chandler s Joeyim v Přátelích, ale i tak jsem jí jakožto dítě sledoval jakožto zajímavou přehlídku napínavých případů zasazených do zajímavého, slunného prostředí. Po letech a pár shlédnutých dílech už samozřejmě tento béčkový seriál vnímám zcela jinak, ale určité kouzlo díky dětským létům mu rozhodně upřít nelze. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Celkem oblíbený seriál z dětství s nezapomenutelnou úvodní melodií. Pamela s Davídkem mě svým šíleným přeskakováním vln často inspirovali a samotný děj není pro teenagera nijak špatný. Napětí nescházelo a akce byla slušná, i když si nedokážu představit, jak bych u toho dokázal vydržet nyní. Z nostalgie hodnotím Baywatch jako nadprůměr, lepší než některé trapné detektivky. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Sebavedomý macho David Hasselhoff, zopár homo plavčíkov a vnadné prsatice v červených plavkách. Fešáci a kurvičky z pobrežnej hliadky. Keď sa to začiatkom devätdesiatych rokov minulého storočia objavilo na obrazovkách novovzniknutých súkromých televízií, tak to pozeral takmer každý. Bol to závan coolového amerického spôsobu života. No mne už vtedy na tom niečo nepasovalo. Póza, lesk, povrchnosť. A to nie len čo sa námetu a scénarov týka, ale aj filmového spracovania a hereckých výkonov. ** ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá klasika. Mitch a jeho krasavice :) Bylo to především o plavčicích, účel to splnilo a já se náramně bavil. Nicole Eggert jako Summer byla okouzlující, stejně jako Yasmine Bleeth, Gena Lee Nolin, Erika Eleniak, Brooke Burns, Pamela Anderson a mnoho dalších. Bylo to ale i o příbězích, které mně bavili. Docela rád bych si to zopakoval, kdyby to uvedla nějaká televize. btw. Stefanie jsem nesnášel :D ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvu seriu som zboznoval. Druha ma strasne nudila a behom tretej som to nadobro prestal sledovat. Roky som zil v presvedceni, ze prva seria esta mala aj nejaky dej a nebolo to len tupe pobehovanie po plazi. Ale ked som si pred casom pustil jednu epizodu, tak som zistil, ze to je uplne rovnaka volovina ako zvysok serialu. Ale kvôli peknym spomienkam davam neutralne 3*. Najväcsiu slavu Baywatch aj tak zazil v TV u Joeyho a Chandlera. A rôzne pornoverzie stali doslova tiez za to. P.S: Co by niektori za to zatiahnute Hoffove a Shatnerove brucho dali, vsak? :)) ()

Galerie (818)

Zajímavosti (62)

  • V patnáctém díle šesté řady s názvem “Bash at the Beach“ si zahráli dnes již proslulé legendy wrestlingu Hulk Hogan, Randy Savage (Macho Man), Ric Flair a Leon White. (Stocki)
  • Mitch a Court jsou oba bývalí členové námořní jednotky SEAL. (HappySmile)
  • V seriáli sa objavil ako 19-ročný aj Jason Momoa (Jason Ioane) a účinkoval v ňom posledné dve sezóny. Pre americký týždenník Entertainment Weekly sa vyjadril, že celé štyri roky po účinkovaní si nemohol nájsť agenta. Vraj hercov zo seriálu nikto nebral vážne. (Willy38)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

Pobřežní hlídka se vrátí i s Mitchem a C.J.

25.04.2016

V devadesátých letech se vyrůstalo na spoustě seriálů, mezi ty nejzákladnější ale patřila Pobřežní hlídka. Plavčíci a plavčice, kteří běhali zásadně ve zpomalených záběrech, si už v květnu 2017 dají… (více)

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

Pobřežní hlídka ulovila Hasselhoffa

04.03.2016

Nová inkarnace Pobřežní hlídky nejdřív zněla jako špatný nápad. Pak do ní ale naskákali Zac Efron a The Rock a ukázalo se, že by mělo jít o eRkovou komedii ve stylu 21 Jump Street. To už zní daleko… (více)

The Rock v Pobřežní hlídce?

The Rock v Pobřežní hlídce?

03.10.2014

Celovečerní verze Pobřežní hlídky už se chystá docela dlouho. Původně se uvažovalo o tom, že se na velkém plátně objeví Pamela Anderson a David Hasselhoff, tyhle plány ale nakonec vzaly za své. A s… (více)

Reklama

Reklama