Reklama

Reklama

MacGyver

(seriál)
USA / Kanada, (1985–1993), 110 h 38 min (Minutáž: 45–49 min)

Hrají:

Richard Dean Anderson, Dana Elcar, Bruce McGill, Robin Mossley, Elyssa Davalos, Michael Des Barres, Teri Hatcher, John Anderson, Dale Wilson, Bruce Harwood (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(139)

Odvaha a všestranné znalosti - to jsou nejsilnější zbraně tajného agenta MacGyvera. Takto vybaven pak lehce vyřeší jakoukoli složitou a nebezpečnou situaci... (TV Prima)

Recenze (531)

see_sawandrew 

všechny recenze uživatele

I když vám MacGyver dokáže vyrobit atomovku z gumové hadičky a slupky od banánu, pořád je to šikula, který mi mnoho let zpříjemňoval odpoledne. Nevím, odkud kritici s nosánky nahoru berou to, že seriál není napínavý. Naopak některé díly jsou až k nedýchání. Postupem času sice "mek" ztrácí na kvalitě, ale nedovedu si představit seriál, který by byl v klukovských srdcích zarytý hlouběji. 60% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Poněkud naivní seriál určený spíše dětem nebo dospělým s dětskou mentalitou a rozhledem. Vysoké hodnocení je způsobeno tím, že nynější jádro uživatelů CSFD bylo v době uvedení seriálu v tom správném věku a nyní pracuje osvědčená nostalgie. Dnes by tenhle kousek zaznamenal nejspíš střízlivější ohlasy. Celkový dojem: 25 %. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol fakt nárez s výborným Richardom Dean Andersonom, ten ako sa už dnes posmešne z toho uťahuje, dokázal spraviť zo syrkovej krabičky barz aj bombu,... veru bolo to vtedy riadna žranica tie jeho nápady, veru teraz by som sa tomu asi len unudene smial ale na 90.roky keď to bežalo v TV to bol strhujúci seriál. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Americká odpověď na Jamese Bonda. Seriál s proměnlivou, jak jinak, kvalitou dílů, avšak s všudypřítomnou céčkovostí celého zpracování. Jako dítě bych ho asi sledoval s větším zaujetím, naštěstí jsem však toho byl ušetřen. Vhodné do letadla, do autobusu nebo tam, kde bychom si jinak četli Blesk či, ti světaznalejší, The Sun. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Potřebujete akutně výbušninu a máte u sebe jen žvejku,lepidlo a vodu?......není problém!Potřebujete nutně odletět a máte jen bambusové tyče,lepící pásku,moturék z míchačky a kolečko od větráku???není problém!potřebujete zastavit unikající kyselinu a máte jen tabulku čokolády????není problém! :-) potřebujete si skvěle oddychnout,užít si parádní dobrodružství,něco se dozvědět,vidět vtipného a charismatického hrdinu?není problém!McGyver,se totiž postará úplně o všechno!Seriálový hit mého dětství,který mě ani omylem neopustil ani v dospělém věku. ()

Galerie (139)

Zajímavosti (61)

  • Obľúbeným NHL tímom MacGyvera (Richard Dean Anderson) je Calgary Flames. (Lukoh)
  • Po celý seriál MacGyver dává najevo svůj odpor ke střelným zbraním. Tento aspekt byl přidán k jeho charakteru pravděpodobně až po úvodní epizodě, protože v pilotním dílu střílí z pušky AK-47 - a o odporu ke zbraním se nezmiňuje. (SG-1)
  • MacGyver se narodil 23. ledna 1951. Narození Richarda Deana Andersona je 23. ledna 1950. (SG-1)

Související novinky

MacGruber se vrátí do akce?

MacGruber se vrátí do akce?

27.09.2016

Šílená komedie MacGruber (u nás jako Super Mac), která před šesti lety zparodovala MacGyvera, byla těžkým propadákem. Film vydělal jen 9 milionů dolarů, v dalších letech o něj ale byl takový zájem,… (více)

Seznamte se s novým MacGyverem

Seznamte se s novým MacGyverem

22.03.2016

James Wan, režisér Saw nebo Rychle a zběsile 7, se řadu let snažil dostat MacGyvera na velké plátno. Seriálová klasika to tam nakonec nedotáhla, Wan ale rozjel alespoň televizní reboot, který právě… (více)

MacGyver se vrátí hned dvakrát

MacGyver se vrátí hned dvakrát

06.02.2016

Možná víte o tom, že se blíží seriálový reboot MacGyvera. Pilotní díl natočí James Wan (Rychle a zběsile 7), který o legendárním šikulovi básní už několik let, studio Lionsgate teď ale odhalilo… (více)

Akční klasiky míří do televize

Akční klasiky míří do televize

04.10.2015

Vyjmenovat všechny nadcházející televizní rebooty by trvalo zatraceně dlouho. Na malou obrazovku se v současnosti hrne spousta starých seriálů a sem tam se objeví i snaha o transformaci filmové látky… (více)

Reklama

Reklama