Reklama

Reklama

Kapitán a tři členové posádky uvíznou v San Francisku v roce 1941. (SkyShowtime)

Recenze (8)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl zajímavý svým námětem. Zlé dvojče je dobrý základ pro napínavý děj. Bohužel mě druhá půlka vůbec nebavila. Vyšší důstojníci se všichni chovali jako idioti a kapitán se nakonec Wesleymu ani neomluvil, i když měl celou dobu pravdu. No a ten závěrečný souboj s plastovými sudy, to byla fakt nechtěně humorná scéna. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhé době, po kterou jsem měl tuhle epizodu za jednu z nejlepších, s hrůzou zjišťuji, jak příšerně naivní to bylo, jak nikdo není schopný nic poznat. Tedy až nejchytřejšícho z nejchytřejších fracků v galaxii, který opět a zase zachraňuje celou loď. Shut Up Wesley! měl řvát Picard v každé epizodě dokud se ho ve čtvrté sezoně konečně nezbavili. Ačkoli za první půlku bych stále dal plný počet, druhá půlka byla hrozná. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože ok, nějaký Datova origin story a jako jo, dalo se to dívat a přímo to ničim neurazí (Wieslym... pořád nebyl zdaleka tak otravnej jak z nenávisti fanoušků očekávám, že bude), ale... děsivá předvídatelnost, klišeoidnost, velmi slabá pointa (jejíž obdoby už i TOS několikrát zpracovalo líp - a touhle dobou i jiný SF), zápletka stojící na absenci elementárních bezpečnostních procedur. Mimochodem je zábavné jak celá tahle epizoda ve skutečnosti naprosot ničí Datovu osobní linku napříč TNG, když jeho snahu o větší lidskost degraduje na čistě hardware/software problém který už byl vyřešen ještě před Datovým stvořením. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlý Data, zlý. Zápletka so zámernou zámenou identických androidov nie je síce príliš originálna, ale veľmi zaujímavá a atmosferická. Skôr či neskôr musela prísť, toto nevyužiť, by bolo trestuhodné. Odhaľuje sa aj Datova genéza. Prečo som si myslel, že ho vyrobili normálne niekde v továrni na androidy? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama