Reklama

Reklama

Záchranná mise se změní v tragédii, když je jeden z policistů zabit zlým mimozemšťanem. (SkyShowtime)

Recenze (9)

bubun 

všechny recenze uživatele

Mně tato epizoda přišla natolik vtipná a zábavná, že méně než pět dát nemůžu. Osvěta v podání posádky Enterprise, abstinenční příznaky těch dvou chudáků a chlad a vypočítavost "dealerů", to se jen tak nevidí. Plus bylo skvělé, že divák odhadne námět i zápletku asi tak po pěti minutách, ale tvůrci seriálu se snaží vyvolávat jakousi záhadnou atmosféru, i za tu snahu a roztomilou naivitu je těch pět. Jinak se těším a doufám, že v nějaké z příštích epizod dostane víc prostoru Riker. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Prime Directive is not just a set of rules. It is a philosophy, and a very correct one. History has proved again and again that whenever mankind interferes with a less developed civilization, no matter how well-intentioned that interference may be, the results are invariably disastrous." ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrej SHIT díl :D Picardovo moudré řešení funguje jen kvůli laciné "shodě náhod" že se zrovna rozbily i poslední lodě, Prime directive tu je natvrdo ukázaná jako doočíbijící maskování pokrytecké morální zbabělosti zakecaným vyhýbáním se čemukoliv co by mohlo mít nějaké následky a do toho tam je retardní moralistickej "děti neberte drogy" proslov jak ze státního propagandistickýho videa. Potenciál celé zápletky stojící na umělé ekonomické závislosti dvou kultur (k čemuž, btw., by se snadno dala najít hromada paralel v realitě) a kterému je přizpůsobená minimálně jedna celá společnost nebo dokonce otázka případné individuální viny takového uspočádání nebo dalšího dopadu tohoto uspořádání na danou společnost je vyhozená oknem. Kdo nad timhle tleská buď z fanovství ztratil soudnost nebo si fakt vystačí s převařenou nudlí. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia zaujímavá ukážka filozofie direktívy o nevmiešavaní sa do cudzích kultúr. Zaujme aj chladnokrvnosť Piccarda pri vydieraní. Drogová pointa je očividná oveľa skôr, než si to tvorci asi želali, ale to je len menšia vada. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama